Libnet.ro
UNICEF

16:30

UPDATE Sorina Pintea, internata sub paza in spital

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Sorina Pintea, internata sub paza in spital

Sorina Pintea va fi dusa luni la spital, fostul ministru al Sanatatii acuzand o inrautatire a starii de sanatate dupa arestarea sa preventiva, sambata seara. Pintea a solicitat transferul la un spital din Bucuresti, sub paza, pe motiv ca sufera de o afectiune autoimuna, care necesita tratament specializat. continuă pe Hotnews

UPDATE Sorina Pintea, internata sub paza in spital

Sorina Pintea va fi dusa luni la spital, fostul ministru al Sanatatii acuzand o inrautatire a starii de sanatate dupa arestarea sa preventiva, sambata seara. Pintea a solicitat transferul la un spital din Bucuresti, sub paza, pe motiv ca sufera de o afectiune autoimuna, care necesita tratament specializat.

Sorina Pintea transferata la un spital din sistemul public in urma agravarii starii de sanatate

ACTUALIZARE - Sorina Pintea a revenit in arest Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea, care a acuzat agravarea starii de sanatate in arest, a fost trasnsferata la un spital din sistemul public, unde va fi internata sub paza, anunta Politia Capitalei.

UPDATE Sorina Pintea, anchetata de DNA pentru luare de mita, intr-un dosar privind achizitii specifice luptei cu coronavirusul. Perchezitii de amploare in Spitalul din Baia Mare

UPDATE Sorina Pintea nu a fost retinuta formal inca, dar procurorii anticoruptie desfasoara o serie de perchezitii in Spitalul Judetean de Urgenta din Baia Mare, ce sunt preconizate sa se incheie in.

Sorina Pintea va fi internata intr-un spital public din Bucuresti

Sorina Pintea, fost ministru al Sanatatii, va fi internata intr-un spital public civil) din Bucures.

Sorina Pintea a cerut sa fie dusa de urgenta la spital pentru a primi tratament

Antena 3 a prezentat in exclusivitate documentul prin care Sorina Pintea a cerut sa fie dusa de urgenta la spital. Fostul ministru al Sanatatii doreste sa fie tratata in mod corespunzator.

UPDATE Sorina Pintea, vizata de un flagrant al DNA intr-un dosar de luare de mita in biroul fostului ministru al Sanatatii ar fi fost gasiti 120.000 de lei

Directia Nationala Anticoruptie a organizat vineri o actiune de prindere in flagrant la Spitalul Judetean din Baia Mare, in care este vizat si fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, in legatura cu un contract de achizitii, a declarat pentru HotNews. ro seful DNA, Crin Bologa.

Update: Sorina Pintea, prinsa in flagrant de procurorii DNA. Tocmai isi anuntase candidatura la primaria Baia Mare

Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea a fost prinsa in flagrant de procurorii DNA luand mita 120. 000 lei. Conform unor surse judiciare, procurorii au emis un mandat de aducere.

Sorina Pintea, adusa inapoi in arest dupa cateva ore petrecute la spital

Update: Sorina Pintea a revenit in arestul Politiei Capitalei dupa cateva ore petrecute la spital, unde ea solicitase de dimineata sa fie transportata, transmite Politia Romana intr-un comunicat.

Sorina Pintea, scoasa din arest pentru a fi dusa la spital

Fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, arestata pentru luare de mita, se afla in Arespul Polit.

Decizie de ultima ora a magistratilor! Sorina Pintea, arestata preventiv pentru 30 de zile

Sorina Pintea, fostul Ministru la Sanatate, dupa ce si-a pierdut portofoliul din guvernarea PSD, s-a intors la Baia Mare ca director al spitalului din localitate. Procurorii DNA au avut suspiciuni asupra fostului ministru de luare de mita. UPDATE: Sorina Pintea a fost arestata preventiv pentru 30 de zile, conform deciziei Tribunalului Bucuresti. Decizia nu este .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )