Libnet.ro
UNICEF

22:31

UPDATE Traian Basescu i-a trimis lui Victor Ponta un buchet de trandafiri albi

Adevărul Adevărul,
UPDATE Traian Basescu i-a trimis lui Victor Ponta un buchet de trandafiri albi

Presedintele Traian Basescu l-a felicitat pe premierul Victor Ponta, care implineste, astazi, 41 de ani, si i-a trimis un buchet de trandafiri albi. continuă pe Adevărul

Cum a comentat Antonescu faptul ca Basescu i-a trimis crini lui Ponta

Intrebat cum comenteaza faptul ca presedintele Traian Basescu i-a trimis premierului Victor Ponta crini de ziua de nastere, presedintele PNL Crin Antonescu a spus: Frumos. Probabil ca sa-i intre in voie, ca.

Traian Basescu l-a felicitat pe Victor Ponta si i-a trimis un buchet de crini

Traian Basescu sustine ca l-a felicitat pe Victor Ponta de ziua lui de nastere si ca i-a trimis un buchet de flori. intrebat ce flori i-a trimis, seful statului a spus: Ei, nu stiu, intrebati-l. Crini.

Traian Basescu: L-am felicitat pe Ponta de ziua lui, i-am trimis o felicitare si niste crini (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a afirmat ca l-a felicitat pe premierul Victor Ponta, care implineste vineri 41 de ani. Seful statului a mentionat ca i-a trimis inca de joi un buchet de flori si o felicitare.

Traian Basescu, intrebat ce flori i-a trimis premierului Ponta de ziua lui: Crini!

Presedintele Traian Basescu a declarat vineri dimineata, raspunzand unei intrebari de la jurnalisti, ca i-a trimis inca de ieri un buchet de flori si o felicitare premierului Victor Ponta, care implineste astazi 41 de ani.

Basescu i-a trimis un buchet de crini lui Ponta, cu ocazia zilei de nastere a premierului

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca l-a felicitat pe premierul Victor Ponta de ziua lui de nastere si ca i-a trimis un buchet de flori. Sigur ca da, l-am felicitat inca de ieri joi -.

Basescu ar fi trimis o scrisoare Parlamentului privind proiectul de la Rosia Montana

Presedintele Traian Basescu ar fi trimis o scrisoare Parlamentului privind proiectul minier de la Rosia Montana, arata sursele de presa.

Traian Basescu: UE stie ca noi terminam gazoductul spre Republica Moldova in decembrie, dar aici a fost un spectacol de lumini, va trebui sa informam Bruxelles-ul ca in februarie se va termina. Plus o intamplare cu nava de carton construita pentru Ceause

Presedintele Traian Basescu a declarat vineri, pe santierul gazoductului Iasi - Ungheni, ca termenul lunii decembrie nu va putea fi probabil respectat pentru interconectarea conductelor de gaze din Romania si Republica Moldova. Daca in contractul constructorului e trecuta luna februarie, trebuie sa tinem cont de acest termen si poate va trebui sa informam Bruxelles-ul ca nu vom putea da Moldovei acea jumatate de miliard de metri cubi de gaze, a spus Basescu. Poti sa faci spectacole de sunet si lumina la Rosia Montana ca-i intre noi, bagi niste mineri in galerie turistica si-i scoti. dar aici nu e turism, e geopolitica si se uita o Europa intreaga. Comisarul Oettinger stia ca in decembrie Moldova va primi gaze prin Romania, a mai atacat presedintele Basescu, facind trimitere directa la vizita din august a lui Victor Ponta, cand premierul a fost intampinat pe un santier plin de tevi si utilaje, care ulterior au disparut.

Traian Basescu, in vizita pe santierul gazoductului Iasi-Ungheni

Presedintele Traian Basescu va vizita, astazi, in jurul orei 9. 45, santierul gazoductului Iasi-Ungheni. Premierul Victor Ponta a inaugurat, in 26 august, lucrarile de construire a gazoductului Iasi - Ungheni.

Traian Basescu inspecteaza santierul gazoductului Iasi-Ungheni

Presedintele Traian Basescu va vizita, astazi, in jurul orei 9. 45, santierul gazoductului Iasi-Ungheni. Premierul Victor Ponta a venit la Iasi in 26 august, in fruntea unei delegatii consistente, pentru a inaugura oficial lucrarile de construire a gazoductului Iasi - Ungheni.

Crin Antonescu: Daca ajung presedinte, il voi desemna PREMIER pe Traian Basescu (VIDEO).

Crin Antonescu a declarat, in cadrul unei emisiuni la B1 TV, ca ar putea colabora cu Traian Basescu, insa doar daca liderul PNL ar fi presedinte, iar Traian Basescu ar fi in fruntea unui partid politic si ar castiga alegerile parlamentare. Daca, sa zicem, eu ajung presedinte si in decursul mandatului meu domnul Traian Basescu, in fruntea unor formatiuni politice castiga niste alegeri, atunci il voi desemna premier. Dar este o ipoteza, sau un manunchi de ipoteze cu grad foarte mic de .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )