Libnet.ro
UNICEF

15:15

UPDATE Un al treilea pacient a murit la Institutul Marius Nasta din cauza infectiilor nosocomiale/ Medic: Populatia o sa nteleaga ca aici este acinectobacter care umbla prin copaci si sare n crca pacientului

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Un al treilea pacient a murit la Institutul Marius Nasta din cauza infectiilor nosocomiale/ Medic: Populatia o sa nteleaga ca aici este acinectobacter care umbla prin copaci si sare n crca pacientului

Inca un pacient - al treilea - a murit la Institutul de Pneumologie Marius Nasta din Bucuresti, in urma contaminarii cu acinetobacter, o bacterie agresiva care se dezvolta in sectiile de terapie intensiva. Seful Sectiei de Chirurgie Toracica a spitalului, Ioan Cordos, a sustinut ca cei trei pacienti nu au murit neaparat de acinetobacter. Se discuta doar despre suprainfectie, dar nu se discuta despre boala de fond a acestor pacienti. Populatia asta o sa inteleaga, ca aici este acinectobacter care umbla prin copaci si sare in carca pacientului care vine la noi, a declarat Cordos. continuă pe Hotnews

Un al treilea pacient a murit la Institutul Marius Nasta / Zeci de operatii amnate din cauza infectiilor nosocomiale

Inca un pacient - al treilea - a murit la Institutul de Pneumologie Marius Nasta din Bucuresti, in urma contaminarii cu acinetobacter, o bacterie agresiva care se dezvolta in sectiile de terapie intensiva. Seful Sectiei de Chirurgie Toracica a spitalului, Ioan Cordos, a sustinut ca cei trei pacienti nu au murit neaparat de acinetobacter, bacterie care nu creste in copaci.

Decizie radicala luata de DSP. Blocul operator si reanimarea de la Institutul Marius Nasta din Bucuresti au fost inchise

Blocul operator si reanimarea de la Institutul Marius Nasta din Bucuresti au fost inchise. Decizia a fost luata de Directia de Sanatate Publica dupa ce rezultatele analizelor privind infectiile.

Un al treilea pacient a murit la Institutul Marius Nasta. Zeci de operatii, amanate din cauza infectiilor nosocomiale (VIDEO)

Un al treilea pacient a murit la Institutul de Pneumologie Marius Nasta din Bucuresti, in urma contaminarii cu o bacterie periculoasa. Reprezentantii unitatii medicale au declarat ca in cazul.

inca un pacient de la Institutul Marius Nasta a fost confirmat cu acinetobacter

Inca un pacient care a ajuns la Institutul Marius Nasta din Bucuresti a fost confirmat cu acinetobacter, acesta fiind al cincilea caz. Pana in prezent, trei pacienti care aveau si aceasta bacterie au murit.

Activitatea blocului operator si a sectiei ATI de la Institutul Marius Nasta, sistate

Inspectorii de la Directia de Sanatate Publica Bucuresti au decis sa sisteze activitatea blocului operator si a sectiei de Anestezie Terapie Intensiva de la Institutul Marius Nasta din Capitala, dupa ce probele prelevate de pe suprafete au fost neconforme. Doi pacienti au murit in urma infectiei cu acinetobacter in unitatea sanitara si alte doua paciente sunt infectate, in stare grava.

DSP face ancheta epidemiologica la Institutul Marius Nasta, unde doi pacienti au murit din cauza infectiilor spitalicesti

Directia de Sanatate Publica Bucuresti a demarat o ancheta epidemiologica la Institutul National de Pneumftiziologie Marius Nasta din Capitala, unde doi pacienti au murit, saptamana trecuta, din cauza infectiilor spitalicesti. Potrivit Ministerului Sanatatii, ancheta DSP a inceput in seara de 9 februarie, imediat dupa ce managerul Institutului a anuntat reprezentantii DSP despre identificarea unor cazuri de pacienti cu infectii nososcomiale in sectia de Terapie Intensiva a unitatii sanitare.

Starea pacientelor infectate cu acinetobacter de la Institutul Marius Nasta este foarte grava

Starea celor doua paciente infectate cu acinetobacter, internate la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Capitala, este foarte grava, a declarat luni pentru AGERPRES managerul unitatii medicale.

inca un pacient de la Marius Nasta a murit, dupa infectia cu o bacterie

Inca un pacient al Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Capitala a decedat in urma infectiei cu acinetobacter multirezistent, numarul total al victimelor ridicandu-se la trei persoane, a declarat.

Ministrul Sanatatii, anunt despre situatia de la Institutul Marius Nasta: Managerul a informat despre demararea anchetei

Ministerul Sanatatii sustine ca Directia de Sanatate Publica Bucuresti si de managerul Institutului National de Pneumftiziologie Marius Nasta au informat despre demararea unei anchete epidemiologice in ca.

inca un pacient a murit la Marius Nasta.Zeci de operatii amanate la Institutul Marius Nasta

Inca un pacient a murit la Institutul Marius Nasta din Capitala dupa ce a fost infectat cu bacteria acinetobacter. Zeci de operatii sunt amanate iar pacientii, 28 la numar, vor trebui redirectionati catre alte spitale care nu dispun de aceiasi specialisti care se gasesc la Institutul Marius Nasta din Capitala.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )