Libnet.ro
UNICEF

21:45

UPDATE Tribunalul Bucuresti a declarat falimentul RADET. Gabriela Firea: Cetatenii Capitalei vor avea in continuare apa calda si caldura

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Tribunalul Bucuresti a declarat falimentul RADET. Gabriela Firea: Cetatenii Capitalei vor avea in continuare apa calda si caldura

Judecatorii Tribunalului Bucuresti au decis, miercuri, intrarea in faliment a RADET. Decizia poate fi atacata cu recurs. intreaga activitate a RADET va fi preluata de Compania Municipala Termoenergetica, iar primarul general, Gabriela Firea, promite ca bucurestenii vor avea in continuare apa calda si caldura, la parametri optimi. continuă pe Hotnews

Tribunalul Bucuresti a declarat falimentul RADET. Gabriela Firea: Cetatenii Capitalei vor avea in continuare apa calda si caldura

Judecatorii Tribunalului Bucuresti au decis, miercuri, intrarea in faliment a RADET. Decizia poate fi atacata cu recurs. intreaga activitate a RADET va fi preluata de Compania Municipala Termoenergetica, iar primarul general, Gabriela Firea, promite ca bucurestenii vor avea in continuare apa calda si caldura, la parametri optimi.

Gabriela Firea, reactie la falimentul RADET: Cetatenii vor avea apa calda si caldura

RADET intra in faliment, au decis judecatorii de la Tribunalul Bucuresti. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu apel. Gabriela Firea a oferit prima reactie dupa decizia instantei si i-a asigurat pe bucuresteni ca vor avea in continuare apa calda si caldura. Avand in vedere faptul ca Tribunalul Bucuresti a decis astazi intrarea [] .

Gabriela Firea, dupa ce RADET a intrat in faliment: ii asigur pe toti cetatenii Capitalei ca vor avea in continuare apa calda si caldura la parametri optimi

Tribunalul Bucuresti a decis, miercuri, intrarea in faliment a RADET. Decizia poate fi atacata cu recurs. in acest context, Primaria Capitalei informeaza ca activitatea RADET va fi preluata de Compania.

Administrator judiciar, despre falimentul RADET: Mai poate functiona doar 90 de zile. Transferul la PMB va genera blocaje

Falimentul RADET anuleaza de facto toate eforturile si actiunile intreprinse pana in prezent de catre ELCEN, a declarat administratorul udiciar al RADET, evidentiind ca, in prezent, cadrul creat de actiunile PMB este, in prezent, unul predispus la blocaje si intarzieri semnificative.

Judecatorii Tribunalului Bucuresti au decis falimentul RADET

Informatie de ultima ora. Judecatorii Tribunalului Bucuresti au decis intrarea in faliment a RADET. Daca nu reusim suspendarea efectelor la Curtea de Apel, in termen de zece zile toata activitatea se.

Gabriela Firea: Companiile municipale s-au infiintat tocmai pentru a lupta cu hotia ce exista la Primaria Capitalei. Stiu ca am suparat cele 5-6 firme abonate la contracte, care au capusat bugetul ani de zile (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca infiintarea companiilor municipale a avut rolul de a pune capat hotiei din Primaria Capitalei. Mai precis, inainte de infiintarea acestor companii, ex.

Gabriela Firea: Companiile municipale au fost infiintate pentru a lupta cu hotia de la Primarie

Companiile municipale au fost infiintate pentru a lupta cu hotia de la Primarie, a sustinut luni primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. Toate companiile . ) inglobate in Holdingul Bucuresti -.

Primarul Bucurestiului, Gabriela Firea, va dona pentru Notre-Dame 10% din salariul sau, timp de trei luni

Primarul general, Gabriela Firea, a trimis, marti, omologului sau de la Paris, Anne Hidalgo, o scrisoare prin care si-a exprimat regretul fata de incendiul care a devastat catedrala Notre- Dame. in semn de solidaritate, Gabriela Firea a anuntat ca va dona 10% din salariul sau, timp de trei luni, fondului instituit pentru finantarea lucrarilor de reconstructie a catedralei.

Gabriela Firea va dona pentru Notre-Dame 10% din salariul sau, timp de trei luni

Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat ca va dona 10% din salariul sau, timp de trei luni, fondului instituit pentru finantarea lucrarilor de reconstructie a catedralei Notre-Dame. De asemenea, ea i-a trimis.

Tribunalul Bucuresti a decis intrarea in faliment a RADET

Judecatorii Tribunalului Bucuresti au decis, astazi, intrarea in faliment a RADET.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )