Libnet.ro
UNICEF

00:07

UPDATE Trump are un nlocuitor pentru Mattis. Cine este viitorul secretar al apararii

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Trump are un nlocuitor pentru Mattis. Cine este viitorul secretar al apararii

Presedintele american Donald Trump ar urma sa il numeasca pe Patrick Shanahan ministru al apararii dupa demisia lui Jim Mattis, potrivit unor surse de la Casa Alba citate de Reuters. Informatia a fost confirmata, la scurt timp, de Trump, printr-o postare pe twitter. continuă pe Hotnews

Trump are un nlocuitor pentru Mattis. Cine este viitorul secretar al apararii

Presedintele american Donald Trump ar urma sa il numeasca pe Patrick Shanahan ministru al apararii dupa demisia lui Jim Mattis, potrivit unor surse de la Casa Alba citate de Reuters.

Scrisoarea de demisie a lui Jim Mattis: SUA este indispensabila lumii libere. China si Rusia vor sa modeleze lumea dupa un model autoritar

Scrisoarea prin care secretarul american al apararii, Jim Mattis, si-a anuntat demisia este produsul acumularii de frustrari in doi ani de colaborare cu un presedinte impulsiv, Donald Trump. Mattis a radiografiat pericolele strategice cu care se confrunta SUA si care vor trebui rezolvate de urmatorul sef al Pentagonului, transmite Associated Press.

Trump: Demisia emisarului pentru coalitia antijihadista, un eveniment de nimic exploatat de creatorii de fake news

Presedintele Donald Trump a confirmat ieri ca emisarul special prezidential pentru coalitia antijihadista a demisionat, dar a desconsiderat atentia acordata de media acestui eveniment, relateaza dpa, potrivit Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )