Libnet.ro
UNICEF

06:45

UPDATE Tudose, dupa intalnirea cu Dragnea si alti lideri PSD: Vom stabili impreuna remaniabilii, la CEx

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Tudose, dupa intalnirea cu Dragnea si alti lideri PSD: Vom stabili impreuna remaniabilii, la CEx

Liviu Dragnea si Mihai Tudose au facut declaratii foarte scurte dupa intalnirea avuta la sediul partidului, fara a da numele ministrilor pe care premierul ar vrea sa ii remanieze si fara a raspunde la intrebarile presei. continuă pe Hotnews

VIDEO Tudose, dupa intalnirea cu presedintele Iohannis: Discutia a fost daca pot semna actele ministrilor demisi saptamana aceasta

Purtatoarea de cuvant a sefului statului a confirmat ca a avut loc o intalnire, marti, intre presedintele Iohannis si premierul Tudose.

Premierul Tudose, dupa intalnirea cu Stoltenberg: O firma americana va produce armament in Romania

Premierul Mihai Tudose a anuntat ca, marti, va fi semnat un contract important cu o firma americana, care va produce armament in Romania, in colaborare cu o firma.

Omul lui Dragnea la Cluj despre conflictul dintre liderul PSD si premierul Tudose: Si Napoleon se mai certa cu generalii lui

Si Napoleon se mai certa cu generalii lui. E normal sa existe puncte de vedere diferite si in PSD. Acest lucru nu insemana ca la varful partidului nu avem o echipa puternica. Atat Liviu Dragnea cat si Mihai Tudose nu au alt scop decat sa implementeze programul de guvernare promis la alegeri. Nu se pune problema de vreo ruptura, sunt convins de acest lucru, a declarat Horia Nasra, presdintele PSD Cluj, intrebat de Actual de Cluj cum comenteaza conflictul dintre Liviu Dragnea si Mihai Tudose. Vezi in text cum comenteaza alti lideri PSD din tara criza politica.

Stefan Dragnea, fiul sefului PSD, a incasat 100.000 de euro de la o firma finantata de Tel Drum, compania controlata de Dragnea senior

Stefan Valentin Dragnea, fiul sefulu PSD, dispune lunar de suma de 50. 000 de euro, bani obtinuti din firmele sustinute generos de catre Tel Drum, compania controlata de Liviu Dragnea, scrie Catalin Prisacariu, pe blogul personal.

Gestul surprinzator facut de Liviu Dragnea, dupa intalnirea cu Mihai Tudose

Gest surprinzator facut astazi, de Liviu Dragnea, in momentul in care alaturi de premierul Mihai Tudose faceau declaratii de presa. in momentul in care reporterii ii adresau.

Dezvaluiri din timpul sedintei PSD. Ce s-a intamplat intre Mihai Tudose si Liviu Dragnea

Tensiunea e mare in interiorul PSD, iar Mihai Tudose si Liviu Dragnea nu au anuntat pana acum ca au ajuns la o intelegere. Cei doi s-au intalnit marti, dar nu au devazluit prea.

Cum vrea sa-i ia Tudose partidul lui Dragnea

Antena 3 a facut eforturi apreciabile de a umaniza luni seara un premier cam lipsit de harisma, de a-l asocia cu foste sau actuale mari glorii sportive Hagi, Tiriac, Halep), de a-l ajuta pe cat posibil sa inceapa bine razboiul declarat lui Dragnea. Mihai Tudose si prietenii lui s-au concentrat insa prea mult pe public si au vorbit prea putin pentru partid. Pentru urechile si simturile ascutite ale baronilor. Or, premierul Tudose are acum de cucerit partidul, nu publicul. Ce n-a sunat bine in lunga sa declaratie de razboi?.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )