Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gestul surprinzator facut de Liviu Dragnea, dupa intalnirea cu Mihai Tudose

Antena3 Antena3,
Gestul surprinzator facut de Liviu Dragnea, dupa intalnirea cu Mihai Tudose

Gest surprinzator facut astazi, de Liviu Dragnea, in momentul in care alaturi de premierul Mihai Tudose faceau declaratii de presa. in momentul in care reporterii ii adresau. continuă pe Antena3

RASTURNARE DE SITUATIE in SCANDALUL URIAS din PSD. Anuntul facut de Liviu Dragnea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, respinge din nou ideea unei crize intre PSD si Guvern si sustine ca il sustine in continuare pe Mihai Tudose pentru functia de premier. La partid se fac.

Mihai Tudose anunta posibila ruptura de Liviu Dragnea: Nu as putea spune ca suntem intr-un moment fericit al relatiei dintre noi

Premierul Mihai Tudose a admis luni seara ca exista probleme in relatia pe care o are cu liderul PSD, Liviu Dragnea, dupa ce seful sau pe linie de partid negase existenta unor astfel de probleme.

Liviu Dragnea, la intalnirea cu o delegatie a Congresului SUA, a reiterat cerinta ridicarii vizelor pentru romani

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, s-a intalnit sambata cu delegatia Congresului SUA la Adunarea Parlamentara NATO, eveniment organizat in aceste zile la Bucuresti. Liderul PSD a afirmat ca le-a cerut acestora extinderea cooperarii cu SUA si in domeniul economic, insuficient exploatat, plus ridicarea vizelor pentru cetatenii romani.

Anuntul facut de Liviu Dragnea care iNCHEIE SCANDALUL din PSD

Liviu Dragnea neaga ca ar exista vreun conflict intre PSD si Guvern. Mai mult, presedintele PSD spune ca toate zvonurile legate de o eventualatensiune care ar fi aparut intre Coalitie si.

UPDATE Tudose, dupa intalnirea cu Dragnea si alti lideri PSD: Vom stabili impreuna remaniabilii, la CEx

Liviu Dragnea si Mihai Tudose au facut declaratii foarte scurte dupa intalnirea avuta la sediul partidului, fara a da numele ministrilor pe care premierul ar vrea sa ii remanieze si fara a raspunde la intrebarile presei.

Liviu Dragnea si Mihai Tudose, declaratii comune dupa sedinta PSD: Joi, in sedinta CEx, decidem remanierea

Premierul Mihai Tudose si presedintele PSD, Liviu Dragnea, par dispusi la pace dupa tensiunile din ultimele ore. Macar in fata camerelor tv. Cei doi au iesit impreuna la declaratii dupa sedinta.

Liviu Dragnea isi pune un om de incredere la sefia Curtii de Conturi. Cine este Mihai Busuioc, cel avizat in secret sa preia instutia

Fiti linistiti, PSD vegheaza! Mai ales dupa ce Liviu Dragnea a reusit sa-si impuna omul pentru postul de presedinte al Curtii de Conturi. Vorbim despre Mihai Busuioc, secretarul general al Guvernului.

Game over, Daddy! Liviu Dragnea si-a gasit nasul - cutitarul de Braila

Se ascut din nou sabiile in PSD. Dupa ce s-a descotorosit de Sorin Grindeanu, Liviu Dragnea este nemultumit si de Mihai Tudose, care a inceput sa miste in front. Dragnea a vrut sa-i arate lui.

Dezvaluiri din timpul sedintei PSD. Ce s-a intamplat intre Mihai Tudose si Liviu Dragnea

Tensiunea e mare in interiorul PSD, iar Mihai Tudose si Liviu Dragnea nu au anuntat pana acum ca au ajuns la o intelegere. Cei doi s-au intalnit marti, dar nu au devazluit prea.

Ponta: Miza e clara - Mihai Busuioc sa ingroape la Curtea de Conturi tot ceea ce au semnat Liviu Dragnea si Sevil Shaideh la Ministerul Dezvoltarii

Victor Ponta scrie pe Facebook, despre sustinerea secretarului general al Guvernului Mihai Busuioc la sefia Curtii de Conturi de catre PSD, ca miza este ca acesta sa ingroape ceea ce au semnat Liviu Dragnea si Sevil Shhaideh la Ministerul Dezvoltarii Regionale.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )