Libnet.ro
UNICEF

21:30

UPDATE Venezuela: Doua persoane au fost ucise, iar 15 ranite de catre armata guvernului lui Maduro

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Venezuela: Doua persoane au fost ucise, iar 15 ranite de catre armata guvernului lui Maduro

Doua persoane au murit, iar 15 persoane au fost ranite vineri in urma unor confruntari cu armata in sud-estul Venezuelei, la ffrontiera cu Brazilia, in timp ce incercau sa previna blocarea unui drum de catre soldati astfel incat sa nu poata intra ajutoarele umanitare, a anuntat un ONG pentru drepturile omului, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

VIDEO Acte de identitate romanesti, facute la o tipografie din Moldova. Doua persoane au fost retinute

Doua persoane, in varsta de 20 si 37 de ani, au fost arestate pentru 30 de zile pentru fabricarea si punerea in circulatie a documentelor oficiale false. Din luna noiembrie 2018 pana in prezent, oamenii legii din R. Moldova au documentat actiunile ilegale ale unui grup de persoane care, urmarind scopul obtinerii unui profit ilicit, ar fi confectionat si vandut mai multe documente oficiale false.

UPDATE Franta: Doua persoane au fost njunghiate de un barbat n Marsilia / Atacatorul a murit dupa ce a fost mpuscat de politie

Un barbat a injunghiat marti dupa-amiaza doi trecatori pe strada Canebiere din Marsilia, inainte ca acesta sa fie impuscat de politie, potrivit pompierilor si politiei, relateaza AFP. Ulterior, atacatorul a murit din cauza ranilor.

Doua persoane ncarcerate dupa ce o aeronava de mici dimensiuni a aterizat fortat la Tuzla

Mai multe autospeciale de ambulanta si SMURD intervin, joi, la Tuzla, unde o aeronava de mici dimensiuni a aterizat fortat. Doua persoane sunt incarcerate, in stare grava, potrivit IGSU, transmite Mediafax.

Focuri de arma la Munchen. Doua persoane au murit

Doi oameni au fost ucisi la Munchen, dupa ce mai multi localnici au anuntat joi dimineata ca se aud focuri de arma pe un santier, relateaza Reuters. Un purtator de cuvant al politiei metropolei.

Doua persoane arestate preventiv in dosarul de inselaciune cu cereale. Cine sunt inculpatii

Judecatoria Blaj a dispus miercuri arestarea preventiva a doi dintre suspectii acuzati de inselaciune, retinuti anterior in dosarul in care au fost efectuate sapte perchezitii in Calarasi, Bucuresti si Constanta.

Un barbat din Mehedinti a decedat din cauza gripei. Alte doua persoane au murit de la infectii acute respiratorii

Spitalul Judetean de Urgenta Drobeta Turnu Severin a inregistrat 3 decese, prin infectii acute respiratorii severe, anunta Directia de Sanatate Publica Mehedinti. Este vorba de trei persoane din judetul Mehedinti.

O ambulanta care transporta un bolnav in coma la spitalul din Iasi, implicata intr-un grav accident pe E85. Patru persoane au fost ranite

In ambulanta se aflau trei persoane, iar bolnavul a fost preluat de alta ambulanta. Sensul Adjud-Bacau a fost blocat, circulandu-se alternativ.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )