Libnet.ro
UNICEF

11:15

UPDATE. VIDEO FOTO. Cat costa noul iPhone 6 ?

România Liberă România Liberă,
UPDATE. VIDEO FOTO. Cat costa noul iPhone 6 ?

Pretul noilor telefoane inteligente iPhone va incepe de la 199 dolari pentru iPhone 6, si 299 dolari pentru iPhone 6 Plus. Astfel, IPhone 6 are un pret cuprins intre 199 de dolari si 399 de dolari, cu abonament pe doi ani, in timp ce pretul iPhone 6 Plus este cuprins intre 299 si 499 de dolari. in Europa, noul iPhine se vinde mai scump. continuă pe România Liberă

VIDEO FOTO. Cat costa noul iPhone 6 ?

Pretul noilor telefoane inteligente iPhone va incepe de la 199 dolari pentru iPhone 6, si 299 dolari pentru iPhone 6 Plus. Astfel, IPhone 6 are un pret cuprins intre 199 de dolari si 399 de dolari, cu abonament pe doi ani, in timp ce pretul iPhone 6 Plus este cuprins intre 299 si 499 de dolari.

Apple in fata zilei marilor sperante - Ce efect pot avea lansarile de marti: noul iPhone si ceasul inteligent

Apple va lansa marti cu siguranta noul iPhone si se vorbeste de ecrane cu mult mai mari, lucru cerut de utilizatorii care privesc cu jind la terminalele cu Android. In plus, la evenimentul care se va tine deseara, sunt sanse mari sa se lanseze ceasul inteligent al Apple de la care se asteapta sa domine o categorie cu multe produse mediocre. Lansarile din aceasta seara reprezinta un test important pentru CEO-ul Tim Cook, presat sa arate ca Apple are puterea de a inova ca in vremea lui Steve Jobs.

UPDATE. FOTO. Statele Unite: iPhone 6 si iPhone6 Plus, lansate in California. Cat costa noile telefoane inteligente de la Apple si de cand vor fi disponibile. Apple Whatch cu bratara din aur

Lansarea iPhone 6 produs de Apple are loc la Centrul Flint din California, unde au fost invitati 2. 500 de oameni. Pretul noilor telefoane inteligente iPhone va incepe de la 199 dolari pentru iPhone 6, si 299 dolari pentru iPhone 6 Plus. Din 19 septembrie, disponibile in magazinele din SUA.

UPDATE. FOTO. Statele Unite: iPhone 6 se lanseaza, in California. Cat costa noile telefoane inteligente de la Apple si de cand vor fi disponibile. Apple Whatch cu bratara din aur

Lansarea iPhone 6 produs de Apple are loc la Centrul Flint din California, unde au fost invitati 2. 500 de oameni. Pretul noilor telefoane inteligente iPhone va incepe de la 199 dolari pentru iPhone 6, si 299 dolari pentru iPhone 6 Plus. Din 19 septembrie, disponibile in magazinele din SUA.

UPDATE. FOTO. Statele Unite: iPhone 6 se lanseaza, in California. Cat costa noile telefoane inteligente de la Apple

Lansarea iPhone 6 produs de Apple are loc la Centrul Flint din California, unde au fost invitati 2. 500 de oameni. Pretul noilor telefoane inteligente iPhone va incepe de la 199 dolari pentru iPhone 6, si 299 dolari pentru iPhone 6 Plus .

Cat costa iPhone 6 si Apple Watch

Apple a prezentat in aceasta seara iPhone 6 si Apple Watch. Vorbim de doua telefoane si un ceas inteligent. Acestea sunt preturile pentru noile dispozitive. Apple a prezentat iPhone 6. Sunt doua modele: iPhone 6 cu ecran de 4,7 inci si rezolutie Retina HD si iPhone 6 Plus cu 5,5 inci cu rezolutie full HD. Poate cel mai important aspect al acestor gadgeturi, pe langa dotarile tehnice, este pretul. Noile telefoane nu sunt mai ieftine decat cele vechi, dar sunt [].

Cat costa biletele la meciul dintre Pandurii si Petrolul

Clubul Pandurii va pune in vanzare biletele pentru meciul impotriva formatiei Petrolul vineri, 12 septembrie, si luni, 15 septembrie. Cel mai scump bilet costa 30 de lei.

UPDATE. VIDEO. Presedintele Siveco, Irina Socol, arestata in dosarul de evaziune

Presedintele SIVECO Romania, Irina Socol, a fost arestata, alaturi de o alta persoana, in dosarul de evaziune fiscala in domeniul comercializarii de programe informatice, in care cu o zi in urma au fost facute perchezitii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )