Libnet.ro
UNICEF

15:15

UPDATE. VIDEO. Hrebenciuc, audiat intr-un nou dosar, la DNA

România Liberă România Liberă,
UPDATE. VIDEO. Hrebenciuc, audiat intr-un nou dosar, la DNA

Viorel Hrebenciuc a venit, luni, la DNA pentru a fi audiat, el declarand ca a fost citat intr-un nou dosar, fara a preciza in ce calitate va da declaratii. continuă pe România Liberă

Hrebenciuc, audiat intr-un nou dosar, la DNA

Viorel Hrebenciuc a venit, luni, la DNA pentru a fi audiat, el declarand ca a fost citat intr-un nou dosar, fara a preciza in ce calitate va da declaratii.

Viorel Hrebenciuc, audiat intr-un nou dosar la DNA: Nu m-am gandit sa-mi dau demisia

04: Viorel Hrebenciuc a iesit din Sediul DNA in jurul orei 12. La iesirea de la DNA, Hrebenciuc a refuzat sa dea detalii despre acest nou dosar si a precizat ca nu s-a gandit sa-si dea demisia.

Viorel Hrebenciuc este audiat intr-un nou dosar la DNA

Viorel Hrebenciuc s-a prezentat, luni dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, unde este audiat intr-un nou dosar, transmite B1 TV. La intrare in sediul DNA, parlamentarul a precizat ca a fost.

Viorel Hrebenciuc, audiat la DNA intr-un NOU DOSAR

Viorel Hrebenciuc a sosit in urma cu putin timp la DNA, unde va fi audiat intr-un nou dosar. Corespondentul Antena 3, Ana Maria Roman, a explicat ca este vorba despre o cauza noua, un dosar care nu are.

Viorel Hrebenciuc, la DNA pentru audieri intr-un nou dosar

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a venit, luni, la DNA, unde va fi audiat intr-un nou dosar, acesta neprecizand insa in ce calitate va da declaratii.

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc, chemat la DNA pentru a da declaratii intr-un nou dosar de coruptie

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc s-a prezentat, luni, la sediul Directiei Nationale Anticouptie DNA) pentru a fi audiat intr-un nou dosar de coruptie.

Nou dosar pentru Hrebenciuc. Sforarul PSD i-ar fi promis lui Sova sefia partidului pentru o noua lege a amnistiei

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc s-a prezentat, luni, la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat intr-un nou dosar de coruptie. Acesta a precizat la iesirea din sediul institutiei ca este acuzat de trafic de influenta intr-un nou dosar. Procurorii insa anunta ca parlamentarul este suspectat de patru noi infractiuni de coruptie. in acest caz este urmarit penal si un angajat al Directiei Nationale Anticoruptie.

Viorel Hrebenciuc este acuzat de patru noi infractiuni de coruptie. El a incercat sa afle ilegal informatii din dosarele in care este anchetat

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc s-a prezentat, luni, la Directia Nationala Anticouptie DNA) pentru a fi audiat intr-un nou dosar de coruptie. Acesta a precizat la iesirea din sediul institutiei ca este acuzat de trafic de influenta intr-un nou dosar. Procurorii insa anunta ca parlamentarul este suspectat de patru noi infractiuni de coruptie.

Hrebenciuc, trafic de influenta chiar pe langa DNA; deputatul, urmarit penal intr-un nou dosar

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc, urmarit penal intr-un nou dosar, a aflat ca este interceptat chiar de la un angajat al DNA si, pe de alta parte, i-a promis unui coleg din PSD ca il va sprijini sa ajunga presedinte al partidului, daca initiaza o lege.

Viorel Hrebenciuc, cercetat intr-un nou dosar penal de DNA pentru trafic si cumparare de influenta si instigarea de a folosi informatii care nu sunt publice

Procurorii DNA au dispus efectuarea urmaririi penale pentru Viorel Hrebenciuc,care ar fi incercat sa obtina informatii fata de dosarele instrumentate de DNA. Mai mult, deputatul bacauan urma sa influenteze modificarea legii privind faptele de coruptie, prin Ministerul de Justitie. DNA cere arestarea lui Viorel Hrebenciuc.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )