Libnet.ro
UNICEF

13:15

UPDATE Viorel Stefan nu a mai venit la audierile din Senat. Senatorul PNL Florin Citu: Nu a fost prezent pentru ca nu a vrut sa raspunda la intrebarea despre implicarea lui Darius Valcov la minister

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Viorel Stefan nu a mai venit la audierile din Senat. Senatorul PNL Florin Citu: Nu a fost prezent pentru ca nu a vrut sa raspunda la intrebarea despre implicarea lui Darius Valcov la minister

Ministrul de Finante Viorel Stefan nu a mai venit miercuri la sedinta comisiilor de finante reunite, unde fusese invitat pentru discutii despre executia bugetara. Marti, vicepresdintele comisiei pentru buget-finante din Senat, Florin Citu PNL) scrisese ca il va intreba despre prezenta lui Darius Valcov in minister, care i-a fost confirmata de mai multe persoane. Ulterior, Citu a scris pe Facebook ca ministrul nu a participat la sedinta tocmai pentru a nu raspunde la aceasta intrebare. Potrivit mai multor surse convergente citate de HotNews. ro, zilele de ministru ale lui Viorel Stefan sunt numarate, PSD cautand un inlocuitor al acestuia dupa ce in ultimele luni Liviu Dragnea ar fi criticat in cateva randuri luarile de pozitie ale actualului sef al Finantelor. continuă pe Hotnews

Serban Nicolae, despre audierile din comisia parlamentara privind alegerile din 2009: Augustin Lazar nu este foarte lamurit cat trebuie sa vorbeasca si cat trebuie sa se abtina

Presedintele Comisiei Juridice din Senat, Serban Nicolae, l-a acuzat pe procurorul general Augustin Lazar de comportament absolut inacceptabil dupa ce acesta a afirmat ca procurorii pot fi audiati doar de alti magistrati si nu au ce cauta in comisii de genul celei parlamentare de ancheta cu privire la alegerile prezidentiale din 2009.

Cel mai devastator cutremur din istoria omenirii. 830.000 de morti si sute de mii de raniti

Historia. ro prezinta o scurta cronologie a celor mai devastatoare cutremure din istoria omenirii. 11 octombrie 1138 Siria Cutremurul care s-a produs in ziua de 11 octombrie 1138 in Siria, a.

Cum arata cel mai mare graffiti din lume (VIDEO)

Eduardo Kobra este artistul care a reusit sa creeze cel mai mare graffiti din lume, pe o suprafata de 6. 000 de metri patrati, potrivit bfmtv. com Opera monumentala a brazilianului de 41 de ani a fost facuta.

FOTO. Trei adolescenti sunt cercetati, dupa ce ar fi profanat mai multe morminte din Cimitirul Evreiesc

Trei copii cu varste cuprinse intre 13 si 16 ani, sunt cercetati pentru profanarea mai multor morminte din Cimitirul Evreiesc, situat pe raza sectorului 4, anunta Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti.

Unul dintre cei mai cunoscuti neurochirurgi din Romania a murit

Doctorul Paul Marin Patrascu, seful sectiei de neurochirurgie al Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, cotat drept unul dintre cei mai buni neurochirurgi din Romania, omul care a salvat mii de.

Cea mai batrana mama din Romania isi pregateste fiica pentru momentul cand va ramane singura

Cea mai batrana mama din lume, Adriana Iliescu, cea care va implini o varsta rotunda, 80 de ani,isi pregateste fiica pentru aici cand ea nu va mai fi, potrivit.

Ceata densa pe mai multe drumuri din tara. Care sunt zonele afectate

Sunt conditii de ceata densa, pe mai multe drumuri din judetele Ilfov, Calarasi, dar si in Bucuresti, a anuntat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane. Pe autostrada.

Ceata densa pe mai multe drumuri din sudul Romaniei, inclusiv din Bucuresti

Traficul rutier se desfasoara cu dificultate luni dimineata, in conditii de ceata densa, pe mai multe drumuri din judetele Ilfov, Calarasi, precum si pe raza municipiului Bucuresti, informeaza Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane.

Cei mai mici PINGUINI din LUME protejati de un tunel! Pe unde circula pentru a nu fi calcati de masini (VIDEO)

Cei mai mici pinguini din lume sunt protejati de un tunel pentru a nu fi calcati de soferii care merg cu viteza. Micile animalute se expuneau mereu riscului de a fi striviti de un autoturism, asa ca.

Tudorel Toader, asteptat din nou marti la Comisia juridica din Senat, pentru discutii privind legile justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este asteptat marti la Comisia juridica din Senat pentru discutii cu privire la pachetul de legi din domeniul justitiei, anunta Agerpres. Senatorii juristi au solicitat, saptamana trecuta, prezenta ministrului Justitiei in fata Comisiei juridice din Senat pentru a clarifica situatia pachetului de legi pe justitie pe care ministerul urmeaza sa il redacteze.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )