Libnet.ro
UNICEF

12:30

UPDATE11 persoane au fost implicate intr-un accident rutier pe Autostrada Bucuresti - Pitesti. Doua persoane au fost transportate la spital

Hotnews Hotnews,
 UPDATE11 persoane au fost implicate intr-un accident rutier pe Autostrada Bucuresti - Pitesti. Doua persoane au fost transportate la spital

Doua dintre cele trei persoane ranite in urma accidentului rutier produs luni dimineata pe Autostrada A 1 Bucuresti - Pitesti au fost transportate la spital. In accident au fost implicate trei autovehicule, relateaza News. ro. La aceasta ora, traficul este blocat. continuă pe Hotnews

Accident pe Autostrada Bucuresti - Pitesti intre un TIR, un microbuz si un autoturism: trei persoane au fost ranite. Traficul este blocat

Trei persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs luni dimineata pe Autostrada A 1 Bucuresti - Pitesti si in care au fost implicate trei autovehicule. La aceasta ora, traficul este blocat.

Accident rutier grav in judetul Harghita: doua persoane au murit, alte sapte au fost ranite

Doua persoane au murit, iar alte sapte, intre care un copil de doi ani, au fost ranite, intr-un accident rutier produs in aceasta dimineata pe DN 15, in judetul Harghita, si in care a fost implicat un microbuz in care se aflau douazeci de oameni.

O femeie de 45 de ani a murit intr-un accident rutier. Masina a iesit de pe carosabil si s-a izbit de un copac

Un accident rutier grav s-a produs luni, 11 noiembrie, pe DN 22, intre localitatile Babadag si Mihail Kogalniceanu, judetul Tulcea. Un autoturism in care se aflau 2 femei s-a izbit de un copac de pe marginea drumului.

Grav accident pe Autostrada 1. Trei autovehicule au fost implicate

Un grav accident de circulatie s-a produs luni dimineata pe Autostrada 1 Bucuresti - Pitesti, trei autovehicule fiind implicate. Trei persoane au fost ranite, iar doua dintre ele au fost transportate la Spitalul.

GRAV ACCIDENT rutier, cu 4 VICTIME, intre care 3 copii, pe DN1

Patru persoane, intre care trei copii, au fost ranite vineri seara intr-un accident produs pe DN1 la iesirea din localitatea Mandra, dupa ce o masina s-a rasturnat, informeaza purtatorul de.

Accident rutier GRAV: un mort si patru raniti

Un tanar a murit si patru adolescenti au fost grav raniti in noaptea de vineri spre sambata, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit de temelia de beton a unui gard, pe fondul vitezei.

Gheorghe Zamfir a ajuns la spital. Naistul a fost victima unui accident stupid

Un moment de usoara neatentie, un pas facut gresit la coboratul scarilor si Gheorghe Zamfir a ajuns in postura de victima a unui banal accident produs pe scarile blocului in care.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )