Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATEMai multe judete din tara, sub cod galben de vant, pana la ora 14.00

Adevărul Adevărul,
UPDATEMai multe judete din tara, sub cod galben de vant, pana la ora 14.00

Meteorologii au emis, sambata, o avertizare cod galben de vant pentru judetele Iasi, Vaslui, Botosani, Neamt si Suceava, valabila pana la ora 14. Rafalele de vant vor atinge 65 de kilometri la ora. Cele cinci judete se adauga celor pentru care avertizarea este valabila in zona montana, pana la ora 13. continuă pe Adevărul

inca cinci judete, sub avertizare cod galben de vant

Meteorologii au emis sambata o avertizare cod galben de vant pentru judetele Iasi, Vaslui, Botosani, Neamt si Suceava, valabila pana la ora 14,00 .

Avertizare de la meteorologi. Cod galben de vant puternic pentru patru judete

Meteorologii au emis sambata o avertizare cod galben de vant puternic pentru zonele montane din judetele Buzau, Prahova, Arges si Dambovita .

Cod galben de vant, sambata dimineata, in patru judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de vant, valabil in zona montana din judetele Buzau, Prahova, Dambovita si Arges, atentionarea fiind valabila sambata pana la ora 10. 00 dimineata.

Cod GALBEN in sudul tarii: Care sunt judetele vizate

Meteorologii au emis, sambata, cod galben de vant puternic pentru zonele montane din judetele Buzau, Prahova, Arges si Dambovita, fiind asteptate rafale care pot depasi 85 de kilometri la.

Cod galben de vant puternic, in judetele Buzau, Prahova, Arges si Dambovita, pana la ora 10.00

Meteorologii au emis, sambata, cod galben de vant puternic pentru zonele montane din judetele Buzau, Prahova, Arges si Dambovita, fiind asteptate rafale care pot depasi 85 de kilometri la ora. Vantul va spulbera zapada, determinand scaderea vizibilitatii.

3.500 Multumim - Reprezentantii societatii civile s-au adunat in fata tribunalelor din tara pentru a le multumi magistratilor care au cerut retragerea proiectului de modificare a legilor justitiei

Reprezentantii societatii civile s-au adunat miercuri dimineata in fata Tribunalului Bucuresti si a altor tribunale din tara pentru a le multumi celor 3. 500 de magistrati care au semnat memoriul adresat ministrului Justitiei si primului ministru prin care se cere retragerea proiectului de modificare a legilor justitiei. Evenimentul de miercuri dimineata a fost initiat si sustinut de 32 de organizatii si miscari civice, printre care Initiativa Romania, Coruptia ucide si Rezistenta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )