Libnet.ro
UNICEF

23:30

Uraganul Dorian se indreapta spre Canada

România Liberă România Liberă,
Uraganul Dorian se indreapta spre Canada

Uraganul Dorian a trecut de Carolina de Nord aducand ploi abundente de vineri, conform DPA. continuă pe România Liberă

UBS: Uraganul Dorian poate provoca asiguratorilor pierderi de pana la 25 de miliarde de dolari

Uraganul Dorian, care a trecut incepand de luni peste insulele Bahamas, ar putea provoca asiguratorilor pierderi de pana la 25 de milairde de dolari, potrivit analistilor bancii elvetiene UBS, transmite Reuters.

Anunt ingrijorator: Dupa ce a devastat America, uraganul Dorian ajunge si in Europa

Meteorologii au anuntat ca uraganul Dorian va ajunge si in Europa, dupa ce a devastat Bahamas si sudul Statelor Unite ale Americii. Acesta calatoreste de-a latul Oceanului Atlantic si isi pierde din intensitate, urmand sa ajunga in Europa ca o simpla furtuna. Uraganul Dorian ajunge si in Europa Cel putin 43 de persoane si-au pierdut .

Noi imagini cu distrugerile cauzate de uraganul Dorian, una dintre cele mai puternice furtuni inregistrate vreodata (VIDEO)

Pe retelele de socializare au aparut noi imagini cu distrugerile cauzate in Bahamas de Uraganul Dorian, in urma caruia pana acum si-au pierdut viata cel putin sapte persoane. Uraganul se afla acum deasupra.

Stirile PRO TV: Uraganul Dorian. Insula cu 50.000 de oameni acoperita de ape in proportie de 70%. Filmare aeriana cu zona devastata

O insula din Bahamas pe care locuiesc 50. 000 de oameni se afla acum sub apa in proportie de 70%, dupa ce uraganul Dorian a devastat zona timp de doua zile, cu rafale uriase.

FLACARA VIOLET a lovit America: Fenomenele UIMITOARE declansate de uraganul Dorian (FOTO, VIDEO)

Un fenomen inedit a luat prin surprinde locuitorii statului Florida, si nu numai, dupa ce uraganul Dorian s-a apropiat de coasta de est a Statelor Unite. Fenomenul neobisnuit a provocat valuri de comentarii pe.

Uraganul Dorian: Peste 20 de persoane au murit

Uraganul Dorian s-a soldat cu moartea a cel putin 20 de persoane si pagube grele pe insulele din Bah.

VIDEO Primele imagini aeriene cu distrugerile provocate de uraganul Dorian in Bahamas

Au aparut primele imagini aeriene care arata proportiile catastrofale ale distrugerii provocate de uraganul Dorian asupra insulei Abaco, la 36 de ore de cand acesta a lovit arhipeleagul Bahamas, cu o intensitate a vantului care a atins 296 de kilometri pe ora, relateaza Gizmodo.

Anunt de ultima ora de la meteorologi! Uraganul Dorian, cel care a devastat Bahamasul si a lovit sudul Statelor Unite, se indreapta spre Europa

Uraganul care a devastat Bahamasul si a lovit sudul Statelor Unite Florida, Carolina de Sud si de Nord) va ajunge, intr-un final, la destinatia finala: Europa. Desi suna implauzibil, uraganul ar calatori.

Bilantul uraganului Dorian in Bahamas a crescut la sapte morti Uraganul se indreapta spre Florida. Peste 1 milioan de oameni au fost evacuati

Cel putin sapte persoane au murit dupa ce uraganul Dorian a devastat arhipelagul Bahamas, a informat premierul Hubert Minnis, care a avertizat ca bilantul ar putea sa creasca, scrie Mediafax, citand CNN.

Carmen Hara, la un pas de MOARTE! Uraganul DORIAN a lovit-o din plin! in ce stare se afla prezicatoarea vedetelor

Carmen Hara a povestit, in timpul emisiunii Agentia VIP, prin ce momente dificile a trecut din cauza uraganului Dorian.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )