Libnet.ro
UNICEF

22:00

Uraganul Florence incepe sa patrunda pe Coasta de Est a SUA. Imagini spectaculoase cu ciclonul, captate de NASA

Adevărul Adevărul,
Uraganul Florence incepe sa patrunda pe Coasta de Est a SUA. Imagini spectaculoase cu ciclonul, captate de NASA

Uraganul Florence care a fost retrogradat in intensitate, miercuri seara, la categoria 2 din 5 pe scara Saffir-Simpson nu este mai putin periculos. Aproape 1,7 milioane de persoane au fost avertizate sa se adaposteasca. continuă pe Adevărul

Uraganul Florence, ridicat la categoria 4 si ar urma sa atinga coasta de est a SUA in aceasta saptamana

Uraganul Florence, care ar urma sa atinga in aceasta saptamana coasta de est a SUA, a fost ridicat la categoria 4, din cinci cate are scara Saffir-Simpson, vantul urmand sa atinga 195 km/h, a anuntat Centrul national pentru uragane NHC), relateaza Le Figaro.

Uraganul Florence a generat valuri de 25 de metri inaltime. Imagini surprinse din ochiul furtunii - VIDEO

Uraganul Florence ramane extrem de periculos. in prezent de categoria a doua din cinci, furtuna e insotita de vant de 175 de kilometri pe ora si se misca lent. Furtuna e asteptata sa loveasca joi.

SUA: Uraganul Florence ameninta sa faca distrugeri fara precedent

Uraganul Florence - cea mai puternica furtuna care ameninta cele doua state Carolina de aproape trei decenii - se apropie din ce in ce mai mult de coasta de est a SUA, existand sansa producerii de inundatii devastatoare in urmatoarele 48 de ore, potrivitBBC.

Au aparut primele imagini publicate de NASA cu uraganul Florence

Aceasta imagine a uraganului Florence a fost realizata in timp ce Statia Spatiala Internationala orbita deasupra puternicei furtuni si a fost distribuita luni de astronautul Ricky Arnold, aflat la bordul.

Uraganul Florence loveste SUA. Donald Trump ii avertizeaza pe americani: Ar putea fi cea mai putenica furtuna vazuta vreodata. Fugiti din calea ei

Presedintele Donald Trump ii avertizeaza pe locuitorii din Carolina de Nord si de Sud ca trebuie sa fuga din calea uraganului Florence, care ar putea fi, potrivit specialistilor, cea mai puternica furtuna.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )