Libnet.ro
UNICEF

10:00

Uraganul Irma tocmai a lovit Miami. Imaginile momentului - VIDEO

Antena3 Antena3,
Uraganul Irma tocmai a lovit Miami. Imaginile momentului - VIDEO

00 - Forta vanturilor si ploile intense provocate de uraganul Irma au inceput sa faca ravagii la Miami unde numeroase strazi au fost inundate si au cazut mai multi copaci, relateaza. continuă pe Antena3

Uraganul IRMA a lovit statul Florida: Cel mai mare ordin de evacuare din istoria SUA. Zeci de mii de romani afectati (VIDEO)

Uraganul Irma loveste din plin statul american Florida. Ploaia si vantul spulbera deja zonele de coasta, dar adevarata urgie inca nu a inceput. Furtuna este cotata la categoria 4 iar ce e mai.

Uraganul Irma loveste Florida. 6,3 milioane de oameni au primit ordin de evacuare. Imaginile momentului - VIDEO

Dupa ce a provocat numeroase distrugeri in centrul si estul Cubei, uraganul Irma, cu rafalele sale de vant de peste 200 km/h, a inceput sambata seara sa se indrepte spre Florida,.

Trei romani sunt dati disparuti in insulele Caraibe, puternic lovite de uraganul Irma (VIDEO)

Trei romani sunt de negasit dupa ce uraganul Irma a lovit cu toata forta mai multe insule din Caraibe. Acestia lucrau pe insula St. Martin. Uraganul de categoria 5 a devastat mai multe insule din Caraibe si.

Ce se intampla pe o plaja din Bahamas cand trece uraganul Irma: Pur si simplu apa a disparut! (VIDEO)

Uraganul Irma a lovit insulele din Caraibe la o intesitate de 5 pe scara care masoara intensitatea acestor fenomene meteorologice, cel mai inalt nivel. Teritoriile lovite de uragan au suferit distrugeri foarte.

Uraganul Irma se indreapta spre Florida, lasand in urma 14 morti si mii de persoane fara adapost

Uraganul Irma a lovit joi Insulele Turks si Caicos, dupa ce a zdrobit insulele din Caraibe, omorand 14 persoane si lasand mii de persoane fara adapost. Irma se indreapta acum spre Florida, potrivit Globalnews. Furtuna a distrus insulele Barbuda, Saint Martin si Insulele Virgine britanice si americane.

Uraganul Irma a produs ravagii in Cuba: Numarul mortilor din Caraibe a ajuns la 22

Uraganul Irma a lovit sambata coasta de nord a statului Cuba, cu rafale ce ating viteze de pana la 260 de kilometri pe ora, in drum sau spre Florida, informeaza Reuters. Milioane de oameni au.

Trei romani, de negasit dupa ce uraganul Irma a lovit Caraibele

Ministerul Afacerilor Externe a informat, joi, ca a intreprins, in regim de urgenta, inca din primele momente, demersuri pentru a obtine informatii cu privire la existenta unor cetateni.

Cum se vede uraganul Irma de pe Statia Spatiala Internationala - VIDEO

Statia Spatiala Internationala a realizat o serie de fotografii cu uraganul Irma, cel mai puternic uragan care s-a format vreodata in Oceanul Atlantic, potrivit The Telegraph. Cu o durata de peste.

Primele IMAGINI cu dezastrul produs de Uraganul Irma in Miami (VIDEO)

Uraganul Irma, de categoria 4, a cauzat un adevarat dezastru in Miami, in Florida. Matthew Spuler, cel care a cercetat fenomenul produs din statul american, a postat un video pe Instagram in care.

Imagini cu momenul in care un tanar a fost lovit de uraganul Irma - VIDEO

Imagini terifiante surprinse in Key West, Florida, in cea mai sudica zona a SUA, acolo loveste uraganul Irma. Un barbat a vrut sa surprinda valurile care se izbesc de tarm, dar a fost luat pe sus si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )