Libnet.ro
UNICEF

10:30

Uraganul Laura a traversat joi Louisiana si a ucis patru oameni, dar pagubele sunt sub asteptarile autoritatilor

Adevărul Adevărul,
Uraganul Laura a traversat joi Louisiana si a ucis patru oameni, dar pagubele sunt sub asteptarile autoritatilor

Uraganul Laura a traversat joi Louisiana, distrugand cladiri in orase aflate in sud-vestul acestui stat si omorand patru oameni care au fost loviti de copaci doborati de furtuna, in timp ce se adaposteau in case, potrivit oficialilor citati de Reuters. continuă pe Adevărul

Uraganul Laura, cea mai puternica furtuna de anul acesta din Statele Unite a ucis 23 de oameni

Uraganul Laura, cel mai puternic uragan de anul acesta din Statele Unite, a ajuns in sud-vestul statului Louisiana ca o furtuna de categoria a patra. Vanturile puternice imping catre tarm o cantitate enorma de apa, astfel ca exista posibilitatea ca orasele din apropiere sa fie inundate si sa sufere daune de proportii. in contextul fenomenelor extreme, discursul presedintelui Donald Trump de la conventia republicana a fost pus sub semnul intrebarii.

Uraganul Laura, inclus in categoria 4. Peste 1,5 milioane de oameni din Louisiana si Texas, ordin de evacuare

Locuitorii din Louisiana si din sudul Texasului se pregatesc pentru uraganul Laura, fenomenul meteo de categoria 4 fiind extrem de periculos. Oficialii din ambele state au emis cele mai grave avertismente, avertizand.

Uraganul Laura a fost inclus in categoria a 4-a: O furtuna mortala va lovi zona de la granita dintre Texas si Louisiana

Uraganul Laura, care a fost inclus in categoria a 4-a de furtuna majora, va lovi joi dimineata zona de la granita dintre Texas si Louisiana, iar autoritatile locale incearca sa evacueze mii de locuitori, transmite CNBC.

Uraganul Laura este cel mai mare pericol pentru industria petroliera americana din ultimii 15 ani, de la uraganul Katrina

Industria energiei din Statele Unite a inceput marti pregatirile pentru a se proteja de uraganul Laura, reducand productia intr-un ritm nemaiintalnit in ultimii 15 ani, de la uraganul Katrina, si oprind activitatile de rafinare la unitatile de pe coastele Texasului si Louisianei, relateaza Reuters.

Uraganul Laura, cel mai mare pericol pentru industria petroliera americana din ultimii 15 ani

Pretul petrolului brut a crescut marti la un maxim al ultimelor cinci luni, in timp ce producatorii americani au inchis cea mai mare productie offshore in Golful Mexic inaintea Uraganului Laura, chiar si in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )