Libnet.ro
UNICEF

10:45

Uraganul Laura, cea mai puternica furtuna de anul acesta din Statele Unite a ucis 23 de oameni

Antena3 Antena3,
Uraganul Laura, cea mai puternica furtuna de anul acesta din Statele Unite a ucis 23 de oameni

Uraganul Laura, cel mai puternic uragan de anul acesta din Statele Unite, a ajuns in sud-vestul statului Louisiana ca o furtuna de categoria a patra. Vanturile puternice imping catre tarm o cantitate enorma de apa, astfel ca exista posibilitatea ca orasele din apropiere sa fie inundate si sa sufere daune de proportii. in contextul fenomenelor extreme, discursul presedintelui Donald Trump de la conventia republicana a fost pus sub semnul intrebarii. continuă pe Antena3

FED New York este detinuta de o mana de banci de pe Wall Street. Citigroup si JP Morgan detin peste 72% din cea mai puternica banca centrala regionala

Cea mai puternica dintre cele 12 banci centrale regionale americane, FED New York, este detinuta in majoritate de doua mari banci Wall Street, Citigroup 42,8%) si JP Morgan 29,5%), scrie cotidianul Les Echos in editia sa de joi. Bancile actionare aleg majoritatea consiliului de administratie al bancii centrale Acest lucru alimenteaza acuzatiile privind apropierea prea mare de Wall Street cu care se confrunta de ceva vreme Fed New York.

Rusia, documentar ultra-secret. S-a aflat acum totul despre cea mai mare bomba atomica din istorie

Rusia a publicat un documentar despre lansarea celei mai mari bombe atomice din istorie, tinut secret ani de zile. Anterior, mai multe poze si filmulete erau disponibile, insa, acum este prima data cand filmul complet al testului cu Bomba Tarului a fost facut public. Mai multe detalii, in continuare. Documentarul despre Bomba Tarului, facut public .

Uraganul Laura, cel mai mare pericol pentru industria petroliera americana din ultimii 15 ani

Pretul petrolului brut a crescut marti la un maxim al ultimelor cinci luni, in timp ce producatorii americani au inchis cea mai mare productie offshore in Golful Mexic inaintea Uraganului Laura, chiar si in.

Cea mai de succes echipa de dublu din istoria tenisului s-a retras din activitate. Incredibila cariera a gemenilor Bryan

Bob si Mike Bryan, cea mai de succes echipa de dublu din istoria tenisului, au pus capat carierei lor profesioniste dupa 22 de ani, chiar cu cateva zile inainte de US Open, a anuntat ATP, potrivit Reuters.

UPDATE Cine este cea mai tanara victima COVID din Romania: Avea 18 ani si suferea de comorbiditati

Cea mai tanara victima a COVID-19 din Romania, care a murit in ultimele 24 de ore, este o persoana in varsta de 18 ani, care avea si alte afectiuni, intre care o tumora cerebrala.

51 de familii angajate in Primaria Iasi. Cea mai mare retea de nepotism din oras (ReporterIs)

Nepotismul a creat in Primaria Iasi problema clasica in organizatiile in care toti sunt rude: Nu te poti certa cu nimeni, ca poate fi sotul cuiva aflat mai sus in ierarhie, scrie reporteris. ro. Astfel, eficienta scade. Secretara primarului, Ioana Turta, a evoluat spectaculos pe scara sociala: e si membru CA la Ecopiata, iar din 2017 si-a angajat sotul la Servicii Publice. Cel mai mare clan este al fostei directoare de la SPI: Luminita Salceanu are nora, doi frati si o cumnata angajati in Primarie. Multi soti si sotii veniti in functii-cheie, odata cu ascensiunea lui Mihai Chirica, creeaza o secta impenetrabila, in care nimeni nu da socoteala pentru faptele sale. Exemplu: Mihaela Tulica vara de-a doua si cumatra a lui Chirica), fosta gardian la poarta, a fost pusa sefa la Control Urbanism, unde s-au dat spagi cu nemiluita de catre mafia imobiliara. E si acum in functie, scriu jurnalistii de la ReporterIs.

Uraganul Laura a fost inclus in categoria a 4-a: O furtuna mortala va lovi zona de la granita dintre Texas si Louisiana

Uraganul Laura, care a fost inclus in categoria a 4-a de furtuna majora, va lovi joi dimineata zona de la granita dintre Texas si Louisiana, iar autoritatile locale incearca sa evacueze mii de locuitori, transmite CNBC.

Uraganul Laura a traversat joi Louisiana si a ucis patru oameni, dar pagubele sunt sub asteptarile autoritatilor

Uraganul Laura a traversat joi Louisiana, distrugand cladiri in orase aflate in sud-vestul acestui stat si omorand patru oameni care au fost loviti de copaci doborati de furtuna, in timp ce se adaposteau in case, potrivit oficialilor citati de Reuters.

Uraganul Laura este cel mai mare pericol pentru industria petroliera americana din ultimii 15 ani, de la uraganul Katrina

Industria energiei din Statele Unite a inceput marti pregatirile pentru a se proteja de uraganul Laura, reducand productia intr-un ritm nemaiintalnit in ultimii 15 ani, de la uraganul Katrina, si oprind activitatile de rafinare la unitatile de pe coastele Texasului si Louisianei, relateaza Reuters.

Uraganul Laura, inclus in categoria 4. Peste 1,5 milioane de oameni din Louisiana si Texas, ordin de evacuare

Locuitorii din Louisiana si din sudul Texasului se pregatesc pentru uraganul Laura, fenomenul meteo de categoria 4 fiind extrem de periculos. Oficialii din ambele state au emis cele mai grave avertismente, avertizand.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )