Libnet.ro
UNICEF

09:00

Un urias fake-news din Romania, demontat de Raed Arafat

Antena3 Antena3,
Un urias fake-news din Romania, demontat de Raed Arafat

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, marti, ca in Romania circula un fake-news legat de vaccinul anti-COVID, mai exact se raspandeste ideea ca romanii vor primi o varianta mai putin eficienta decat cea distribuita in Marea Britanie, tarile Uniunii Europene sau in Statele Unite ale Americii. continuă pe Antena3

Cum petrecem sarbatorile de iarna in pandemie. Ce spune Raed Arafat

Secretarul de stat Raed Arafat, a declarat duminica ca autoritatile nu le pot impune romanilor un numar maxim de persoane cu care sa petreaca sarbatorile de iarna insa le recomanda sa fie foarte atenti, astfel incat sa nu ajunga la spital din cauza infectarilor cu Sars-Cov-2.

Raed Arafat, despre vaccinarea anti-COVID din Romania: Trebuie sa fim cu totii atenti la dezinformari Vaccinul care vine in Romania este identic cu cel care va fi folosit in toate tarile membre UE

In cursul serii de marti, secretarul de stat Raed Arafat a discut in direct pe B1 TV despre vaccinarea anti-COVID in Romania, in contextul in care la data de 21 decembrie serul realizat de Pfizer si BioNTech ar.

RAED ARAFAT, DESPRE SARBATORI: Respectarea regulilor si limitarea la maxim a mobilitatii

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), secretarul de stat Raed Arafat, a recomandat, pentru sarbatorile care urmeaza, respectarea regulilor sanitare si limitarea la maximum a mobilitatii si a intalnirilor cu persoanele cu care nu avem contact in mod obisnuit.

Raed Arafat, lamuriri cu privire la definitia teraselor: Daca exista pereti si acoperis, deja nu mai este o terasa in aer liber (VIDEO)

Secretarul de stat Raed Arafat a discutat, in direct pe B1 TV despre respectarea normelor sanitare, in contextul pandemiei de COVID-19. El a adus in discutie si subiectul teraselor si al angajatilor din domneiul.

Raed Arafat: Nu exista petrecere discreta. E un risc major in aceste zile sa organizam petreceri si dansuri in timpul sarbatorilor

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, la Antena 3, ca esteun risc major sa se organizezepetreceri si dansuri in timpul sarbatorilor. S-a vazut ca 14 zile nu sunt suficiente pentru o.

Raed Arafat, avertisment dur pentru romani. Este total interzis sa facem asta de Revelion

Secretarul de stat Raed Arafat a explicat luni, in direct, la Punctul de intalnire, mecanismul prin care mai multe localitati au iesit din carantina.

Raed Arafat insista sa se respecte regulile in perioada sarbatorilor

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), secretarul de stat Raed Arafat, a recomandat.

Sfatul clar dat de Raed Arafat pentru cei care vor sa petreaca de Craciun si Revelion

In prag de Sarbatori, Raed Arafat vine cu un sfat clar pentru cei care vor sa petreaca de Craciun si Revelion. Sfatul clar este respectarea regulilor si limitarea la maxim a mobilitatii si a contactului, mai ales cu persoanele cu care nu stam si nu avem contact cu ei tot timpul, purtarea mastii, a spus secretarul de stat, in exclusivitate la Antena 3.

Cate persoane pot participa la petrecerile de Craciun si Revelion. Raspunsul lui Raed Arafat

In plina pandemie de coronavirus, Raed Arafat a facut cateva precizari despre modul in care vor petrece romanii Craciunul si Revelionul. Secretarul de stat spune ca autoritatile nu pot sa impuna un numar maxim de persoane care sa participe la aceste petreceri, insa vine cu o recomandare.

Raed Arafat: Nu am luat in considerare un lockdown total. Continua aplicarea masurilor care au fost implementate Ce spune seful DSU despre petrecerea sarbatorilor de iarna in plina pandemie (VIDEO)

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgemta DSU), Raed Arafat, a declarat marti seara, pe B1 TV, ca in Romania nu este luata in considerarea varianta unui lockdown total, insa in urmatoarea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )