Libnet.ro
UNICEF

23:00

IN URMATORII TREI ANI, Investitiile in sectorul energiei eoliene din Europa, posibil sa ajunga la 100 miliarde euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN URMATORII TREI ANI, Investitiile in sectorul energiei eoliene din Europa, posibil sa ajunga la 100 miliarde euro

Investitiile in sectorul european al energiei regenerabile produse din surse eoliene ar putea ajunge la 100 de miliarde de euro, in total, in urmatorii trei ani, arata o cercetare intreprinsa de Asociatia Wind Europe din Bruxelles, citata de Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

IN URMATORII TREI ANI, Investitiile in sectorul energiei eoliene din Europa, posibil sa ajunga la 100 miliarde euro

Investitiile in sectorul european al energiei regenerabile produse din surse eoliene ar putea ajunge la 100 de miliarde de euro, in total, in urmatorii trei ani, arata o cercetare intreprinsa de Asociatia Wind Europe din Bruxelles, citata de Bloomberg.

Liga 1: Drepturile tv, vandute pentru urmatorii cinci ani - 28 de milioane de euro pe stagiune

Gino Iorgulescu a anuntat, marti, vanzarea drepturilor tv din Liga 1 la fotbal pentru urmatorii cinci ani, in schimbul sumei de 28 de milioane de euro pe sezon. Tranzactia a fost aprobata de Adunarea Generala a Ligii Profesioniste de Fotbal.

Ministrul Educatiei, reactie in cazul copilului de trei ani mort dupa ce a cazut in fosa septica a scolii. Ce masuri anunta Ecaterina Andronescu

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a avut o reactie in cazul baietelului de trei ani, care a cazut in fosa septica din curtea unei scoli din Iasi, acoperita cu un capac ruginit si.

Transelectrica si-a planificat investitii de 4,1 miliarde de lei in urmatorii 10 ani

Transelectrica are un plan de dezvoltare pe 10 ani care presupune un volum investitional de circa 4,1 miliarde de lei, a declarat, miercuri, Bogdan Andronic, secretar de stat in Ministerul Economiei, la Forumul Energiei.

Drepturile TV ale Ligii 1 pe urmatorii 5 ani au fost vandute. Suma obtinuta de LPF

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, a anuntat ca drepturile TV ale Ligii 1 pe urmatorii 5 ani au fost vandute. Adunarea Generala a LPF a aprobat vanzarea in schimbul sumei de 28 de.

WORKSHOP INVESTORS CLUB: Investitorii, preocupati de eventualitatea unei recesiuni in urmatorii doi ani

Investors Club, clubul investitorilor pe bursa din Bucuresti, a organizat workshop-ul Cum sunt evaluate companiile la bursa. Rezultate si perspective.

Penny Market nu pleaca din Romania. Retailerul vrea sa investeasca 3,2 miliarde de lei in urmatorii sase ani

Nu vrem sa vindem reteaua din Romania, ci avem planuri de extindere in Romania, sustine Daniel Gross, Director General REWE Romania |PENNY Market, dezmintind astfel zvonurile conform carora discounterul ar dori sa iasa de pe piata locala.

DUPA COMPROMISUL DIN MARTIE DE LA ECOFIN Taxa digitala ar putea reveni pe masa Consiliului European in urmatorii doi ani

Uniunea Europeana UE) va reveni cu o directiva privind taxarea serviciilor digitale daca Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OECD) nu va finaliza in 2020 raportul privind reforma sistemului international de taxare in contextul digitalizarii, a anuntat, ieri, Oana Ciurea, sef-serviciu Directia Legislatie Impozite din cadrul Ministerului Finantelor Publice MFP), in cadrul unei conferinte despre taxare.

FOTO Autostrada Lugoj - Deva, Lotul trei. Cat a mai ramas de executat din cei 21 de kilometri, dupa cinci ani de lucrari si trei ani de intarziere

De la inceputul anului 2014 au inceput lucrarile la Lotul trei al autostrazii A1 Lugoj - Deva, un tronson de 21 de kilometri intre Ilia si Holdea. Constructorii estimeaza ca le vor finaliza in vara acestui an, cu o intarziere de trei ani fata de termenul prevazut in contractul initial.

Calvarul tinerei arse, plimbata 40 de oreintre spitale. La mai bine de trei ani de la Colectiv, ramanem neputinciosi in fata cazurilor de arsi

La aproape patru ani de la tragedia din Colectiv, Romania inca nu este capabila sa-si trateze marii arsi. in toata tara sunt doar 13 paturi speciale in care pot fi tratate persoanele cu arsuri grave. Si tocmai pentru ca sunt atat de putine, acestea sunt tot timpul ocupate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )