Libnet.ro
UNICEF

18:15

Ce urmeaza dupa inchiderea radio-televiziunii publice din Grecia. Vezi anuntul facut de premier

Antena3 Antena3,
Ce urmeaza dupa inchiderea radio-televiziunii publice din Grecia. Vezi anuntul facut de premier

Premierul Greciei, Antonis Samaras, a propus vineri redeschiderea partiala a radio-televiziunii publice, dupa o serie de proteste si pe fondul criticilor europene. O comisie care sa beneficieze de sprijinul. continuă pe Antena3

Premierul Antonis Samaras propunere redeschiderea partiala a radio-televiziunii publice din Grecia

Redeschiderea partiala a radio-televiziunii publice, aceasta este propunerea cu care a venit, vineri, premierul grec, in urma unei serii de proteste interrne si in urma criticilor venite din restul Europei.

Ce spune directorul TVR despre inchiderea televiziunii publice din Grecia.

Claudiu Saftoiu, presedintele-director general al Societatii Romane de Televiziune SRTv), a declarat, vineri, ca SRTv este alaturi de jurnalistii de la televiziunea publica din Grecia, mai ales pentru ca si TVR a fost in situatie de colaps in iulie 2012, informeaza Mediafax. Astfel, Claudiu Saftoiu a spus ca TVR va trimite, luni, o echipa de televiziune formata din trei persoane, condusa de jurnalista TVR Cristina Tilica, pentru a face o serie de reportaje la fata locului, referitoare la .

Liderul sindical al televiziunii ERT din Grecia: Avem un Guvern care aminteste de Romania lui Ceausescu

Panayotis Kalfayanis, liderul sindical al televiziunii publice din Grecia, ERT, a declarat ca guvernul a intrerupt ilegal semnalul antenelor de telecomunicatii grecesti, Executivul amintind de Romania lui.

Greva impotriva inchiderea radioteleviziunii publice din Grecia

O greva generala de 24 de ore este anuntata, astazi, in capitala Greciei, in semn de protest fata de inchiderea radioteleviziunii publice, informeaza sursele de presa internationale.

Seful TVR, Claudiu Saftoiu, declara sprijinul si simpatia Televiziunii publice pentru jurnalistii de la televiziunea-sora din Grecia

Televiziunea publica isi exprima, prin directorul-presedinte general Claudiu Saftoiu, ingrijorarea fata de inchiderea brusca a televiziunii publice din Grecia. Saftoiu a transmis sefilor de la European Broadcasting Union EBU), organizatie ce reuneste radiodifuzorii publici din Europa, o scrisoare in care exprima sprijinul si simpatia TV pentru jurnalistii de la ERT Grecia. Aceasta situatie poate fi un precedent primejdios pentru echilibrul democratic, arata Saftoiu in scrisoarea sa. El precizeaza: Dupa implementarea Programului de redresare economica, Televiziunea Romana se afla in afara oricarui pericol de natura celui din Grecia.

Jurnalistii eleni protesteaza fata de inchiderea televiziunii publice

Jurnalistii eleni au inceput, astazi, o greva de 24 de ore dupa decizia inchiderii televiziunii publice ERT, relateaza sursele de presa.

Paharul s-a umplut! M-am saturat de ceea ce se intampla in tara mea! Val de furie in Grecia, dupa inchiderea televiziunii nationale

Un val de furie a cuprins capitala Greciei, dupa ce guvernul a inchis posturile nationale de radio si televiziune. Din aceasta noapte, toate sindicatele elene au intrat in greva general, desi autoritatile au.

ULTIMA ORA Grecia inchide televiziunea de stat: Fara toleranta pentru vaci sacre

Guvernul grec a anuntat inchiderea imediata a televiziunii publice ERT1, in cadrul programul de austeritate, scrie AFP. Inchiderea televiziunii publice este una dintre cele mai drastice masuri de austeritate luate de guvernele tarii care depinde de sprijinul financiar extern pentru a nu intra in incapacitate de plata. Intr-un moment in care poporul grec indura mari sacrificii, nu e loc de intirzieri, ezitari sau toleranta pentru vaci sacre, a spus un oficial guvernamental.

Grecia inchide televiziunea de stat: Fara toleranta pentru vaci sacre

Guvernul grec a anuntat inchiderea imediata a televiziunii publice ERT1, in cadrul programul de austeritate, scrie AFP. Intr-un moment in care poporul grec indura mari sacrificii, nu e loc de intirzieri, ezitari sau toleranta pentru vaci sacre, a spus un oficial guvernamental. Partidele minoritare din coalitia de guvernare au protestat insa impotriva masurii, fapt ce ar putea duce la o noua criza politica in Grecia.

ULTIMA ORA Guvernul Greciei anunta inchiderea televiziunii publice ERT1

Guvernul grec a anuntat inchiderea imediata a televiziunii publice ERT1, in cadrul programul de austeritate, scrie AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )