Libnet.ro
UNICEF

01:05

Urna mobila, solicitata de opt pacienti cu COVID-19 din Spitalul Judetean Buzau

Adevărul Adevărul,
Urna mobila, solicitata de opt pacienti cu COVID-19 din Spitalul Judetean Buzau

Un numar de 37 de pacienti ai Spitalului Judetean de Urgenta Buzau au solicitat urna mobila pentru a-si exercita dreptul la vot. continuă pe Adevărul

Urna mobila a fost utilizata de 80 de pacienti cu Covid-19 la Iasi

Urna mobila a fost folosita de 80 de pacienti cu Covid-19 din Iasi. La spitalul de Boli Infectioase din Iasi au votat aproape 30% dintre pacientii cu Covid-19, potrivit News. ro. Dintre cei.

Pacientii internati in unitatile medicale din Bucuresti vor vota cu urna mobila. Emilian Imbri: Vom organiza totul ca sa se poata desfasura votul

Duminica, urna mobila ar putea ajunge la mai muti pacienti ce se afla in unitatile medicale din Bucuresti. Acestia au solicitat sa voteze la alegerile locale cu o urna mobila, dupa cum au declarat.

Mai multe persoane depistate cu COVID-19 nu au putut vota, desi au solicitat urna mobila. Membrii sectiilor de votare au refuzat sa se deplaseze la domiciliu

Mai multi alegatori din Timisoara depistati pozitiv cu noul coronavirus s-au plans ca nu au putut vota desi au solicitat la timp urna mobila. Motivul? Membrii sectiilor de votare au refuzat sa se deplaseze la.

Alegeri locale 2020. Unei paciente cu Covid-19 i s-a refuzat urna mobila Explicatiile BEJ

In Romania sunt 10. 058 de bolnavi de coronavirus izolati la domiciliu, din cauza epidemiei de COVID-19. intre ei este si Alexandra Marian, care a cerut urna mobila, dar a fost refuzata. Reprezentantii BEJ Timis spun ca nu ii pot obliga pe membrii sectiilor de vot sa mearga la bolnavii de coronavirus, relateaza Mediafax.

Ion Iliescu, primul semnal in Bucuresti: Fostul presedinte PSD nu se prezinta la vot si nu a cerut nici urna mobila

Fostul presedinte Ion Iliescu nu va vota duminica la alegerile locale. Acesta nu se va prezenta fizic si nici nu va cere urna mobila, arata SPP, citatati de Antena 3.

Presedintele CJ Timis, infectat cu COVID-19, sustine ca i-a fost refuzata cererea pentru urna mobila

Presedintele in functie al Consiliului Judetean CJ) Timis, Calin Dobra, candidat pentru un nou mandat, confirmat ca fiind infectat cu COVID-19, sustine ca i-a fost refuzata urna mobila.

Infectat cu coronavirus, presedintele Consiliului Judetean Timis nu poate vota. Nimeni nu vrea sa ii duca urna mobila

Presedintele Consiliului Judetean Timis, candidat pentru un nou mandat si aflat in izolare la domiciliu dupa ce a fost depistat cu COVID-19 nu poate vota pentru pentru ca membri sectiei de votare de care apartine refuza sa ii duca urna mobila.

Fostul presedinte Ion Iliescu a solicitat urna mobila pentru alegerile locale din 2020 (VIDEO)

Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu a solicitat urna mobila pentru alegerile locale din 2020 si cel mai probabil in cursul acestei zile isi va exercita dreptul la vot. Iliescu ar fi urmat sa voteze la.

Pacientii din unitatile medicale din Capitala vor vota cu urna mobila

Pacientii din unitatile medicale din Bucuresti au solicitat sa voteze, duminica, la alegerile locale, cu urna mobila, au declarat pentru Agerpres reprezentantii mai multor spitale.

Noua pacienti cu COVID-19, internati la Spitalul Judetean Alba, au votat cu urna mobila

Un numar de 21 de pacienti ai Spitalului Judetean de Urgenta Alba Iulia si-au exercitat, duminica, dreptul de vot prin intermediul urnei mobile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2182 seconds )