Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un urs a fost accidentat mortal de o camioneta pe Austostrada Sibiu-Orastie

Hotnews Hotnews,
 Un urs a fost accidentat mortal de o camioneta pe Austostrada Sibiu-Orastie

Un urs care a ajuns, in timpul noptii de vineri spre sambata, pe Autostrada Sibiu Orastie, a fost accidentat mortal de un sofer care circula cu camioneta spre Sebes, scrie Mediafax. in urma impactului, nu au existat victime omenesti. continuă pe Hotnews

Caz cumplit in orasul Rascani. Un barbat de 39 de ani a fost impuscat mortal

Un barbat in varsta de 39 de ani si-a pierdut viata noaptea trecuta dupa e a fost impuscat mortal in abdomen si piept. Incidentul cumplit s-a petrecut in apropiere de Casa de cultura a orasului.

A fost impuscata mortal chiar de ziua ei. Autorul crimei: Nu imi pare rau deloc

O tanara de 24 de ani, din Brazilia, a fost impuscata mortal chiar de ziua ei. Incidentul socant s-a petrecut in localitatea Ji-Parana. Fata se afla in fata casei impreuna cu mai multi.

Un urs a fost omorat de o autoutilitara pe autostrada Sibiu-Deva. Administratorii drumului nu stiu precis cum a reusit sa intre animalul pe sosea

Un urs a fost lovit mortal vineri noaptea, dupa ce a patruns pe autostrada Sibiu-Deva. Animalul a fost lovit in plin de o camioneta cu o greutate de aproximativ 7 tone. Nu exista alte victime, insa nu se stie acum cine ar plati daunele, in cazul in care soferul va cere despagubiri.

Un urs a fost omorat de o autoutilitara pe Autostrada Sibiu-Deva. Administratorii drumului nu stiu precis cum a reusit sa intre animalul pe sosea

Un urs a fost lovit mortal vineri noaptea, dupa ce a patruns pe Autostrada Sibiu-Deva. Animalul a fost lovit in plin de o camioneta cu o greutate de aproximativ 7 tone. Nu exista alte victime, insa nu se stie acum cine ar plati daunele, in cazul in care soferul va cere despagubiri.

Accident CUMPLIT pe A1 dupa ce un URS a iesit in calea soferilor! DETALII DE ULTIM MOMENT

Un urs a fost lovit mortal de o camioneta de 7 tone vineri noapte pe Autostrada Sibiu - Orastie A1), a anuntatDirectia Regionala de Drumuri si Poduri DRPD) Brasov. Potrivit purtatorului de.

Incident socant! Un doctor a fost injunghiat mortal in cabinetul sau

Un barbat a injunghiat mortal un medic si a ranit un asistent medical in cabinetul doctorului. Incidentul a avut loc joi in orasul Offenburg din sud-vestul Germaniei, informeaza dpa. Doctorul a murit chiar.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )