Libnet.ro
UNICEF

12:45

Un urs a incercat sa intre in Cabana Postavarul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un urs a incercat sa intre in Cabana Postavarul

Un urs a distrus, sambata noaptea, usa de la intrarea in Cabana Postavarul, din Masivul Postavarul, incercand sa patrunda in cladire, administratorul cabanei, Rolf Truetsch, apeland numarul 112 pentru a solicita ajutor, a precizat purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Jandarmi IJJ) Brasov, Ciprian Aldea. continuă pe Ziarul Bursa

Un urs a incercat sa intre in Cabana Postavarul, in judetul Brasov

Un urs a distrus, noaptea trecuta, usa de la intrarea in Cabana Postavarul, din Masivul Postavarul, incercand sa patrunda in cladire, administratorul cabanei, Rolf Truetsch, apeland numarul 112 pentru a solicita ajutor, a precizat purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Jandarmi Brasov, Ciprian Aldea, citat de Agerpres.

Un urs a spart usa cabanei Postavarul. Altul a ajuns pana intr-un cartier al Brasovului

Un urs a spart usa cabanei Postavarul din Brasov, sambata noaptea, in cautarea mancarii. Nu au fost victime, dar incidentul se putea termina mult mai rau avand in vedere ca in cabana dormeau trei persoane, iar la cativa metri erau cazati 50 de turisti. Un alt urs a coborat, tot sambata noaptea, pana in cartierul Valea Cetatii din oras.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )