Libnet.ro
UNICEF

05:30

Un urs a incercat sa intre in Cabana Postavarul, in judetul Brasov

Hotnews Hotnews,
 Un urs a incercat sa intre in Cabana Postavarul, in judetul Brasov

Un urs a distrus, noaptea trecuta, usa de la intrarea in Cabana Postavarul, din Masivul Postavarul, incercand sa patrunda in cladire, administratorul cabanei, Rolf Truetsch, apeland numarul 112 pentru a solicita ajutor, a precizat purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Jandarmi Brasov, Ciprian Aldea, citat de Agerpres. continuă pe Hotnews

Un copil de 9 ani si o femeie, raniti intr-un incendiu produs la o cabana din judetul Brasov

Un copil de 9 ani si o femeie au fost raniti, sambata, in urma unui incendiu care a cuprins o cabana din judetul Brasov.

Un urs a incercat sa intre in Cabana Postavarul

Un urs a distrus, sambata noaptea, usa de la intrarea in Cabana Postavarul, din Masivul Postavarul, incercand sa patrunda in cladire, administratorul cabanei, Rolf Truetsch, apeland numarul 112 pentru a solicita ajutor, a precizat purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Jandarmi IJJ) Brasov, Ciprian Aldea.

Un barbat a fost atacat de un urs in judetul Brasov si are mai multe plagi muscate la maini si picioare

Un barbat de 28 de ani a fost ranit, vineri, de un urs in localitatea Harseni din judetul Brasov, avand mai multe plagi pe maini si picioare, relateaza News. ro. La fata locului s-a deplasat un echipaj al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Brasov, dar si jandarmii care au constatat ca animalul nu mai este in zona.

Un urs a spart usa cabanei Postavarul. Altul a ajuns pana intr-un cartier al Brasovului

Un urs a spart usa cabanei Postavarul din Brasov, sambata noaptea, in cautarea mancarii. Nu au fost victime, dar incidentul se putea termina mult mai rau avand in vedere ca in cabana dormeau trei persoane, iar la cativa metri erau cazati 50 de turisti. Un alt urs a coborat, tot sambata noaptea, pana in cartierul Valea Cetatii din oras.

Brasovul, sub asediul ursilor. Unul a spart usa la Cabana Postavarul

Masurile luate de autoritatile locale din Brasov de a impinge ursii cat mai departe de zonele locuite se pare ca sunt sortite esecului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )