Libnet.ro
UNICEF

08:45

Urs lovit de masina in apropiere de Targu Secuiesc. E al patrulea caz grav in ultimele doar patru zile

Adevărul Adevărul,
Urs lovit de masina in apropiere de Targu Secuiesc. E al patrulea caz grav in ultimele doar patru zile

Animalul a fost lovit de o masina in noaptea de luni spre marti si a fost transportat la Sanctuarul ursilor din Zarnesti, unde i se vor face investigatii amanuntite. continuă pe Adevărul

Covasna: Un urs lovit de o masina pe DN11 a fost tranchilizat si dus la Rezervatia Zarnesti

Un urs ranit dupa ce a fost lovit de o masina, pe DN 11, in judetul Covasna, a fost tranchilizat si dus la Rezervatia Zarnesti. Potrivit IPJ Covasna, accidentul s-a produs luni dimineata, pe DN 11, pe sensul de mers Targu Secuiesc - Brasov, transmite Mediafax.

UPDATE VIDEO Imagini revoltatoare in Harghita. Dupa ce a fost lasat sa sufere mai bine de 18 ore, ursul lovit de masina a fost tranchilizat si apoi ucis

Un urs lovit, sambata seara, de un autoturism, la iesirea din localitatea Praid, judetul Harghita, a fost lasat sa sufere toata noaptea pe marginea drumului.

Urs lovit de masina pe DN 11. Animalul a fost transportat intr-o rezervatie

Un urs a fost lovit marti dimineata de o masina care circula pe DN 11, animalul, grav ranit, fiind t.

inca un urs a fost lovit de masina, luni seara S-a intamplat la doar 15 kilometri distanta de locul tragediei din weekend

Un alt urs a fost lovit, luni seara, de o masina. Incidentul a avut loc pe DN 13 A, la Ghindari, pe segmentul Praid-Balauseri, la doar 15 kilometri distanta de locul in care, in weekend, era impuscat un alt.

UPDATE FOTO Un urs lovit de o masina a agonizat pe marginea drumului timp de 18 ore, fara ca autoritatile sa ia o decizie. Animalul a fost, pana la urma, impuscat Politia a deschis dosar penal Prefectul de Harghita, demis

Un urs a fost lovit, sambata seara, de un autoturism in care se aflau trei persoane, la iesirea din localitatea Praid, un minor aflat in masina suferind un atac de panica. Animalul, grav ranit sambata, in jurul orei 18. 00, a agonizat pe marginea drumului pana duminica la pranz, pentru ca autoritatile nu reuseau sa ia o decizie. Pana la urma, s-a luat decizia ca animalul sa fie impuscat pentru a-i curma suferinta. 00 Politistii din Harghita au deschis dosar penal. Oamenii legii fac cercetari pentru a stabili daca s-a comis vreo infractiune. 30 Ministrul de Interne il demite pe prefectul de Harghita13. 25 Reprezentantii IPJ Harghita au declarat ca ursul a fost, in cele din urma, impuscat de vanatori, pentru a-i curma suferinta11. 56 Ministrul Mediului: Este inuman. Atributia de interventie era a Jandarmeriei si a DSV .

Caz socant in Harghita. Urs, lovit in plin de masina. Animalul agonizeaza de 16 ore pe sosea: E o actiune criminala

Un urs a fost lovit, sambata seara, de unautoturism in care se aflau trei persoane, la iesirea din localitatea Praid, un minor aflat in masina suferind un atac de panica, a informat purtatorul de cu.

Caz socant in Hunedoara. Urs, lovit in plin de masina. Animalul agonizeaza de 16 ore pe sosea: E o actiune criminala

Un urs a fost lovit, sambata seara, de unautoturism in care se aflau trei persoane, la iesirea din localitatea Praid, un minor aflat in masina suferind un atac de panica, a informat purtatorul de cu.

Urs lovit de masina, lasat in AGONIE 18 ore - Ministrul Mediului a IZBUCNIT: E inuman

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a declarat in cazul ursului ranit, lasat sa agonizeze pe un drum d.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )