Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ursula von der Leyen avertizeaza: Marea Britanie trebuie sa nominalizeze un comisar european daca Brexit-ul este amanat

Adevărul Adevărul,
Ursula von der Leyen avertizeaza: Marea Britanie trebuie sa nominalizeze un comisar european daca Brexit-ul este amanat

Presedintele-ales al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat joi ca Marea Britanie va trebui sa nominalizeze un comisar european in cazul in care va fi in continuare tara membra a Uniunii Europene si dupa data de 31 octombrie, informeaza site-ul postului Euronews. continuă pe Adevărul

Ursula Von der Leyen ii cere Romaniei sa prezinte un candidat la postul de comisar european: E singurul care lipseste

Presedinta aleasa a Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat joi ca se afla in contact cu diferiti actori romani, apreciind ca este timpul ca ei sa prezinte un candidat la un post in viitorul.

Ursula von der Leyen: Singurul candidat de comisar european care lipseste este cel din Romania. Sper ca in zilele urmatoare vor prezenta un candidat

Presedinta aleasa a Comisiei Europene Ursula von der Leyen a afirmat joi ca asteapta ca Romania sa faca o noua propunere de comisar european si ca in prezent este in contact cu diferiti acrori romani. Aceasta a mai subliniat ca singurul candidat care lipseste este cel din Romania.

Ursula von der Leyen, sefa aleasa a Comisiei Europene: Singurul candidat care lipseste este cel din Romania

Presedinta aleasa a Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat joi ca este momentul ca oficialii romani sa prezinte un candidat pentru postul de comisar european, informeaza Agerpres, citand.

Von der Leyen considera foarte buna probabilitatea unei amanari a Brexitului

Probabilitatea ca Uniunea Europeana sa accepte o noua amanare a datei plecarii Regatului Unit pare foarte buna, dar tara ar trebui sa pregateasca in acest caz un candidat in Comisia Europeana CE), a declarat joi presedinta viitoarei CE Ursula von der Leyen, relateaza AFP.

Adevarul despre camionul in care au fost gasite 39 de cadavre, in Marea Britanie. Ce spune premierul bulgar

Premierul Bulgariei a facut primele declaratii despre camionul suspect gasit in Marea Britanie. Situatia fara precedent a socat o lume intreaga. Ce a spus oficialul si cum s-a petrecut acest lucru? Premierul bulgar, despre camionul in care au fost gasite 39 de cadavre Premierul Bulgariei a oferit primele reactii dupa ce la urechile sale a .

MAREA BRITANIE: 39 DE CADAVRE gasite intr-un camion, cu putin timp in urma! Politia e in stare de ALERTA (FOTO)

Soc total in Marea Britanie! Corpurile a 39 de persoane au fost descoperite miercuri dimineata intr-un camion, la Essex. Politia a arestat deja soferul vehiculului,banuit de uciderea tuturor,.

Cine este Victor Costache, propus ministru al Sanatatii: Chirurgul intors la Sibiu dupa ce a lucrat mai bine de 10 ani in spitale din Franta, Marea Britanie sau Germania

Victor Costache este propunerea pentru Ministerul Sanatatii in viitorul Guvern Orban. Are 44 de ani si este director medical al Clinicii Polisano din Sibiu si conferentiar la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu. Dupa ce a lucrat mai bine de 10 ani in spitale din Franta, Marea Britanie, Danemarca, Scotia, Germania dar si in Quebec, el s-a intors la Sibiu, unde a realizat primele interventii pe cord deschis din regiune, facand si prima implantare de valva hibrida Intuity) din Transilvania.

VIDEO Marea Britanie. Traseul camionului frigorific in care au fost descoperite 39 de cadavre. Cine e soferul

Politia britanica a declarat ca remorca in care s-au gait cele 39 de corpuri in sudul Angliei a sosit in Marea Britanie din Zeebrugge, Belgia.

Rasturnare de situatie in cazul camionului cu 39 de morti din Marea Britanie. Ce s-a aflat despre masina

Oamenii descoperiti fara viata miercuri intr-un camion in Marea Britanie nu ar fi avut cum sa urce in respectivul camion in Bulgaria, intrucat vehiculul nu a mai intrat pe teritoriul bulgar dupa ce a fost i.

Rasturnare de situatie in cazul camionului cu 39 de morti din Marea Britanie. Masina nu mai intrase in Bulgaria din 2017

Oamenii descoperiti fara viata miercuri intr-un camion in Marea Britanie nu ar fi avut cum sa urce in respectivul camion in Bulgaria, intrucat vehiculul nu a mai intrat pe teritoriul bulgar dupa ce a fost i.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )