Libnet.ro
UNICEF

01:05

USR, atac violent la una dintre propunerile de ministri ai PNL: Nu are nicio calitate!

Antena3 Antena3,
USR, atac violent la una dintre propunerile de ministri ai PNL: Nu are nicio calitate!

Unul dintre liderii USR, Iulian Bulai, lanseaza un atac vehement la una dintre propunerile lansate de PNL pentru Guvernul Orban. Deputatul Bogdan Gheorghiu, propunerea PNL pentru Ministerul Culturii, e colegul meu. continuă pe Antena3

Apropiatul lui Iohannis, atac violent la adresa lui Ion Tiriac: Un octogenar mustacios! Dar banii tai unde sunt mosule?

Omul de afaceri sibian Marius Vecerdea, cel care a contestat in instanta mandatul lui Ion Tiriac la sefia Federatiei Romane de Tenis, lanseaza un atac violent la adresa celui mai bogat roman. Mare victorie.

FIICA lui ION TIRIAC face show cu POZELE SALE FIERBINTI! Ioana, una dintre cele mai SEXY femei (FOTO INCENDIAR)

La doar 22 de ani, Ioana este una dintre cele mai sexy fete de celebritati! GALERIE FOTO ADIO, LAURENTIU REGHECAMPF! ANAMARIA PRODAN A LUAT DECIZIA RADICALA! GATA, A FUGIT DE ACASA GALERIE FOTO) Tatal.

Una dintre victimele Colectiv, dezvaluiri cutremuratoare dupa teribila tragedie: Ca sa am urechi a trebuit sa-mi taie coastele. Am atacuri de panica si ma tem sa...

Una dintre victimele de la Colectiv a facut declaratii cutremuratoare, la Tribunalul Bucuresti, unde au loc noi audieri. Haifawi Hani a sustinut ca a trecut prin clipe groaznice dupa teribila tragedia. Acesta a fo.

E LEGE! Toti SOFERII ROMANI care SUFERA de una dintre ACESTE BOLI vor ramane FARA PERMIS DE CONDUCERE!

Mare atentie! Soferii Soferii care sufera de una dintre bolile aflate in lista de mai jos, risca sa ramana fara permis auto.

Primul nume care cade de pe lista de ministri PNL dupa negocierile cu USR Orban: Vom tine cont de toate parerile partenerilor nostri

Liberalii taie un nume dintre variantele de ministri ai Sanatatii, dupa ce USR i-a avertizat ca nu va vota Guvernul PNL daca acesta va fi ministru.

Dan Barna, nemultumit de lista de ministri PNL: Sunt cateva verigi unde ar putea fi alternative

Liderul USR, Dan Barna, candidat la Presedintia Romaniei, a declarat joi la Zalau ca guvernul propus de Ludovic Orban are cateva personalitati, dar si ministri unde ar putea sa existe alternative, insa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )