Libnet.ro
UNICEF

01:05

USR cere audierea de urgenta a Rovanei Plumb in Parlament: A fost bagata pe usa din dos

Adevărul Adevărul,
USR cere audierea de urgenta a Rovanei Plumb in Parlament: A fost bagata pe usa din dos

Uniunea Salvati Romania solicita audierea de urgenta in Parlament a Rovanei Plumb, propusa pentru postul de comisar european de Guvernul Romaniei. intr-o democratie functionala, Rovana Plumb n-ar fi ajuns niciodata sa fie propusa drept comisar european. in Romania, ea a fost bagata pe usa din dos, cu PSD incercand s-o apere de confruntarea cu parlamentarii din opozitie. USR nu va accepta asta, afirma deputatul USR Iulian Bulai. continuă pe Adevărul

USR cere audierea de urgenta a Rovanei Plumb in Parlament

Uniunea Salvati Romania solicita audierea de urgenta in Parlament a Rovanei Plumb, propusa pentru postul de comisar european de Guvernul Romaniei. intr-o democratie functionala, Rovana Plumb n-ar fi ajuns niciodata sa fie propusa drept comisar european. in Romania, ea a fost bagata pe usa din dos, cu PSD incercand s-o apere de confruntarea cu parlamentarii din opozitie. USR nu va accepta asta, afirma deputatul USR Iulian Bulai.

USR cere audierea de urgenta a Rovanei Plumb in Parlament. Iulian Bulai: A fost bagata pe usa din dos, cu PSD incercand sa o apere de confruntarea cu parlamentarii din opozitie

UPDATE:Cererea USR a fost respinsa. Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor a raspuns caO vom audia pe Rovana Plumb DUPA audierea din Parlamentul European. Legea insa spune.

Ludovic Orban (PNL): O somez pe Viorica Dancila sa retraga candidatura Rovanei Plumb pentru postul de comisar european. Va fi respinsa, dar rusinea inca poate fi evitata (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, i-a cerut, luni, premierului Viorica Dancila sa retraga candidatura Rovanei Plumb pentru postul de comisar european pe Transporturi, in conditiile in care nu are sasa sa.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )