Libnet.ro
UNICEF

10:00

USR: Decizia CCR de a admite sesizarea Guvernului privind infiintarea unul DNA al padurilor, trista si de natura a provoca ingrijorare fata de soarta padurilor

Adevărul Adevărul,
USR: Decizia CCR de a admite sesizarea Guvernului privind infiintarea unul DNA al padurilor, trista si de natura a provoca ingrijorare fata de soarta padurilor

Reprezentantii USR au transmis ca decizia de miercuri a Curtii Constitutionale de a admite sesizarea Guvernului privind legea care infiinteaza un DNA al padurilor este una trista si care genereaza ingrijorare fata de soarta padurilor din Romania. USR va continua sa lupte, in Parlament, pentru DNA-ul padurilor si pentru paduri. Celelalte partide ce fac?, conchid reprezentantii formatiunii intr-o postare pe Facebook. continuă pe Adevărul

ASTAZI: CCR dezbate sesizarea presedintelui privind neconstitutionalizarea legii care interzice referirea la identitatea de gen in scoli

Curtea Constitutionala ia in dezbatere miercuri sesizarea presedintelui Klaus Iohannis privind neconstitutionalitatea Legii pentru modificarea art. 7 din Legea Educatiei Nationale 12011, prin care se interzice in institutiile de invatamant referirea la identitatea de gen, transmite Agerpres.

Klaus Iohannis ataca la CCR modificarea si completarea Ordonantei privind infiintarea Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii

Presedintele Klaus Iohannis a atacat, miercuri, la Curtea Constitutionala, modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 222009 privind infiintarea Autoritatii Nationale pentru.

Legea USR privind infiintarea DNA-ului padurilor este constitutionala - CCR

Legea USR privind infiintarea Directiei de Investigarea a Infractiunilor de Mediu DIIM) - DNA-ul padurilor - este constitutionala, a decis miercuri Curtea Constitutionala. Actul normativ a fost atacat la CCR de Guvernul Orban.

Legea USR privind infiintarea DNA-ului padurilor este neconstitutionala - CCR

Legea USR privind infiintarea Directiei de Investigare a Infractiunilor de Mediu DIIM) - DNA-ul padurilor - este neconstitutionala, a decis miercuri Curtea Constitutionala. Actul normativ a fost atacat la CCR de Guvernul Orban.

CCR a declarat neconstitutionala legea privind infiintarea unui DNA al padurilor: Ce decizie au luat judecatorii in privinta impozitarii pensiilor speciale

Judecatorii de la Curtea Constitutionala au admis sesizarea formulata de Guvern cu privire la Legea care prevede infiintarea Directiei de Investigare a Infractiunilor de Mediu DIIM), cunoscuta si sub numele de.

Augustin Zegrean, dupa decizia CCR privind data alegerilor parlamentare: Nu este o mare catastrofa, pentru ca marja de manevra e foarte mica. Guvernul organizeaza scrutinul (VIDEO)

Fostul presedinte al CCR Augustin Zegrean a comentat, marti seara, in direct pe B1 TV, decizia Curtii privind respingerea sesizarii depuse de presedintele Klaus Iohannis cu privire la proiectul care prevede ca.

Ludovic Orban, dupa decizia CCR: Daca Parlamentul nu poate stabili data alegerilor, ca nu vin parlamentarii la cvorum si nu se poate adopta legea, ei nu raspund. Si raman in functie. Ce faci? (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat marti seara, pentru B1 TV, ca i se pare stranie si ciudata decizia Curtii Constitutionale de a da Parlamentului dreptul sa stabileasca data alegerilor legislative. Orban a.

CCR dezbate miercuri sesizarile privind impozitarea pensiile de serviciu

Curtea Constituttionala a Romaniei va dezbate in cursul zilei de miercuri, 30 septembrie, sesizarile facute de inalta Curte de Casatie si Justitie, privind noul sistem de impozitare a pensiilor de serviciu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )