Libnet.ro
UNICEF

13:15

Ludovic Orban, dupa decizia CCR: Daca Parlamentul nu poate stabili data alegerilor, ca nu vin parlamentarii la cvorum si nu se poate adopta legea, ei nu raspund. Si raman in functie. Ce faci? (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, dupa decizia CCR: Daca Parlamentul nu poate stabili data alegerilor, ca nu vin parlamentarii la cvorum si nu se poate adopta legea, ei nu raspund. Si raman in functie. Ce faci? (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat marti seara, pentru B1 TV, ca i se pare stranie si ciudata decizia Curtii Constitutionale de a da Parlamentului dreptul sa stabileasca data alegerilor legislative. Orban a. continuă pe B1

Ludovic Orban, dupa victoria lui Nicusor Dan: Pentru prima oara in 30 de ani, PNL inregistreaza o victorie clara la alegerile locale si bate PSD fara drept de apel (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, sustine o prima declaratie dupa victoria lui Nicusor Dan in cursa pentru Capitala. Ma bucur enorm ca am eliberat Bucurestiul, a spus liderul.

Augustin Zegrean, dupa decizia CCR privind data alegerilor parlamentare: Nu este o mare catastrofa, pentru ca marja de manevra e foarte mica. Guvernul organizeaza scrutinul (VIDEO)

Fostul presedinte al CCR Augustin Zegrean a comentat, marti seara, in direct pe B1 TV, decizia Curtii privind respingerea sesizarii depuse de presedintele Klaus Iohannis cu privire la proiectul care prevede ca.

Ludovic Orban, dupa victoria din Bucuresti: Am batut PSD fara drept de apel

Premierul Ludovic Orban a declarat ca liberalii au batut PSD fara drept de apel PSD in capitala si ca PNL a repurtat o victorie si la nivel national.

Cum a reactionat Nicusor Dan, dupa rezultatele exit-poll. Anuntul neasteptat al lui Ludovic Orban

Dupa o campanie agitata si un vot care a fost o premiera pentru romani, iata ca a venit si seara in care aflam primele rezultatele ale alegerilor locale 2020. Nicusor Dan a primit fericit cifrele de la principalele centre care au realizat sondaje de tip exit-poll, iar declaratiile lui au fost pe placul celor care .

Ludovic Orban, dans fenomenal la un bal in Focsani. Premierul a rupt ringul de dans

Un clip video filmat la sfarsitul lunii ianuarie, intr-un restaurant din Focsani, arata un nou dans fenomenal al premierului Ludovic Orban. in imagini se poate observa cum premierul a rupt ringul de dans, eclipsandu-i pe ceilalti petrecareti liberali.

Nicusor Dan si Ludovic Orban, pentru prima data fata in fata dupa aflarea rezultatelor

Nicusor Dan si premierul Ludovic Orban, pentru prima data fata in fata dupa anuntarea rezultatului exit-poll-ului realizat in Bucuresti. Am venit sa ii multumesc prietenului meu, Ludovic Orban, pentru campania pe care am dus-o impreuna.

Macron: Am incurcat-o daca Parlamentul European nu se reuneste decat la Bruxelles

Daca Parlamentul European nu se reuneste decat la Bruxelles, am incurcat-o, a declarat marti presedintele francez Emmanuel Macron, exprimandu-si regretul fata de decizia institutiei de a nu organiza sesiunea din octombrie la Strasbourg din cauza pandemiei.

Ludovic Orban a votat dupa ce a asteptat o jumatate de ora la intrarea in sectie: Eram pregatit sa stau si mai mult. Ma astept la o prezenta mare la vot, chiar in conditii de pandemie (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a mers la vot duminica dimineata, la ora 8, la sectia din scoala din Dobroiesti, din judetul Ilfov. Orban a stat la cioada a aproape o jumatate de ora pentru a.

Ludovic Orban, mesaj ironic pentru USR-PLUS. Cum le taie entuziasmul dupa victoriile de la Timisoara si Brasov

Liderul PNL Ludovic Orban a afirmat, marti, intr-o emisiune TV, ca liberalii sunt pe primul loc la votul politic, dupa alegerile locale, dar recunoaste ca PSD are cu 200 de primari mai mult. in acelasi timp, Orban subliniaza ca Alianta USR-PLUS a obtinut doar 45 de primari.

Ludovic Orban, triumfator dupa alegeri: PNL a castigat cu 34%, USR-PLUS are 13%. Liberalii au obtinut 1.250 de primarii, iar alianta doar 45 (VIDEO)

Liderul liberalilor, Ludovic Orban, a prezentat marti seara, pentru B1 TV, un clasament partial al partidelor dupa alegerile locale de duminica. El a spus ca PNL a fost pe primul loc, urmat de PSD si USR-PLUS.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )