Libnet.ro
UNICEF

19:00

USR: DIICOT are nevoie de o noua conducere. Giorgiana Hosu trebuie sa faca un pas inapoi

Adevărul Adevărul,
USR: DIICOT are nevoie de o noua conducere. Giorgiana Hosu trebuie sa faca un pas inapoi

Reprezentantii USR au transmis ca DIICOT are nevoie de o noua conducere si considera ca Giorgiona Hosu trebuie sa faca un pas inapoi de la sefia institutiei, dupa ce sotul acesteia, fostul politist Dan Hosu a fost condamnat joi la 3 ani de inchisoare cu suspendare. USR reaminteste presedintelui Klaus Iohannis ca a declarat ca vor fi urmari, in cazul unei condamnari. continuă pe Adevărul

USR: DIICOT are nevoie de o noua conducere

Reprezentantii USR au transmis ca DIICOT are nevoie de o noua conducere si considera ca Giorgiona Hosu trebuie sa faca un pas inapoi de la sefia institutiei, dupa ce sotul acesteia, fostul politist Dan Hosu a fost condamnat joi la 3 ani de inchisoare cu suspendare. USR reaminteste presedintelui Klaus Iohannis ca a declarat ca vor fi urmari, in cazul unei condamnari, conform news. ro.

Giorgiana Hosu a demisionat de la sefia DIICOT

Sefa DIICOT, Giorgiana Hosu, si-a dat demisia. Decizia vine chiar in ziua in care sotul ei, Dan Hosu, a fost condamnat in prima instanta la trei ani de inchisoare cu suspendare. Ministerul.

Giorgiana Hosu a demisionat de la sefia DIICOT, dupa ce sotul sau a fost condamnat pentru coruptie

Giorgiana Hosu a demisionat din functia de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, in contextul in care sotul acesteia, Dan Hosu, a fost condamnat joi la 3 ani de inchisoare cu suspendare. Anuntul privind demisia sefei DIICOT a fost facut joi seara de Ministerul Justitiei.

Sefa DIICOT, Giorgiana Hosu, a demisionat din functie

Giorgiana Hosu demisioneaza din functia de procuror-sef al Directiei de Investigatie a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, a informat, joi seara, Ministerul Justitiei.

Cine este Dan Hosu, fostul politist si sotul sefei DIICOT, Giorgiana Hosu

Dan Hosu revine in atentia autoritatilor dupa noua sentinta. Sotul Giorgianei Hosu a fost gasit vinovat pentru doua capete de acuzare, primind 3 ani de inchisoare cu suspendare. Cine este sotul sefei DIICOT si care sunt acuatiile? Sentinta Dan Hosu: 10. 000 de lei cheltuieli judiciare si 3 ani de inchisoare cu suspedare Sotul sefei DIICOT .

BREAKING NEWS: Dan Hosu, sotul sefei DIICOT Giorgiana Hosu, a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare

Dan Hosu, sotul sefei DIICOT Giorgiana Hosu, a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare. Decizia nu este definitiva. Decizia Tribunalului Bucuresti a fost pronuntata joi, 24 septembrie, in dosarul .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )