Libnet.ro
UNICEF

09:30

USR: Este revoltator ca statul nu a recuperat prejudiciul din dosarul ICA, iar Dan Voiculescu a fost eliberat anticipat

România Liberă România Liberă,
USR: Este revoltator ca statul nu a recuperat prejudiciul din dosarul ICA, iar Dan Voiculescu a fost eliberat anticipat

Partidul USR considera revoltatoare eliberarea conditionata a omului de afaceri Dan Voiculescu, dupa ce a executat efectiv mai putin de o treime din pedeapsa, iar statul nu a recuperat prejudiciul din dosarul ICA, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei RL. continuă pe România Liberă

Liber la Dan Voiculescu

ACTUALIZARE 12:51 USR: Este revoltator ca statul nu a recuperat prejudiciul din dosarul ICA, iar Dan Voiculescu a fost eliberat anticipat Partidul Uniunea Salvati Romania USR) considera revoltator faptul ca Dan Voiculescu a putut fi eliberat conditionat dupa ce a executat efectiv mai putin de o treime din pedeapsa, iar statul nu a recuperat prejudiciul din dosarul ICA, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei. ----- Tribunalul Bucuresti a admis, ieri, cererea de eliberare conditionata depusa de omul de afaceri Dan Voiculescu, condamnat la 10 ani inchisoare in dosarul ICA.

Cat a recuperat statul din prejudiciul stabilit de instanta in dosarul ICA - Voiculescu

La aproape trei ani de la pronuntarea sentintei definitive in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului pentru Cercetari Alimentare ICA) statul roman nu a recuperat inca prejudiciul stabilit de judecatori la suma de circa 60 de milioane de euro. Aceasta este unul dintre argumentele invocate de procurorul DNA in contestatia la decizia de eliberare conditionata a lui Dan Voiculescu. Instanta a respins marti contestatia si a decis punerea in libertatea a omului de afaceri. Totusi, in ce masura a recuperat statul roman prejudiciul in dosarul ICA?.

Primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, ii acuza pe anchetatorii din dosarul sau: Mi-au spus sa ii dau pe Gabriel Oprea sau Udrea si in 24 de ore scap

Primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, a declarat ca anchetatorii din dosarul sau in care a fost acuzat de luare de mita i-ar fi cerut sa-i denunte pe Gabriel Oprea sau a Elenei Udrea.

Primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, despre anchetatorii din dosarul sau: Mi-au spus sa ii dau pe Gabriel Oprea sau Udrea si in 24 de ore scap

Primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, a declarat ca anchetatorii din dosarul sau in care a fost acuzat de luare de mita i-ar fi cerut sa-i denunte pe Gabriel Oprea sau a Elenei Udrea.

Nicusor Dan: USR este victima propriului succes

Deputatul USR Nicusor Dan a afirmat miercuri, intr-o conferinta de presa la Alexandria, ca formatiunea sa este victima propriul succes si ca o dezbatere interna pe tema pozitionarii.

Inalta Curte a amanat pentru 2 august sentinta definitiva din Dosarul Baneasa. DNA a cerut pedepse mai mari decat in prima instanta, unde Popoviciu a primit 9 ani de inchisoare

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au amanat miercuri, pentru 2 august, pronuntarea sentintei definitive in dosarul Baneasa, in care omul de afaceri Gabriel Puiu Popoviciu a fost condamnat in prima instanta la noua ani inchisoare, informeaza Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )