Libnet.ro
UNICEF

19:00

USR, gata sa voteze Guvernul Citu

Antena3 Antena3,
USR, gata sa voteze Guvernul Citu

Presedintele USR, Dan Barna, lasa de inteles, duminica, intr-o postarea pe o retea de socializare, ca partidul sau este gata sa voteze pentru investirea guvernului Citu. continuă pe Antena3

Victor Ponta: Guvernul Citu risca sa fie investit!

Victor Ponta a declarat ca in ciuda dorintei PNL de a-si pica propriul Guvern cei de la PSD si Pro Romania ar trebui sa voteze Guvernul, asta pentru a pune capat crizei politice si a genera un guvern stabil.

Parlamentarii PSD vor sa pice si Guvernul Citu

Presedintele organizatiei judetene a PSD Giurgiu, senatorul Niculae Badalau, a declarat joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca parlamentarii PSD vor merge in sala sedintei de plen a Parlamentului, dar vor vota impotriva Guvernului Citu si vor pica si acest guvern.

UPDATE Joi, ultima zi de audieri ale ministrilor propusi in Guvernul Citu Cinci din 12 au primit pana acum aviz pozitiv

Joi este a ultima zi de audiere in comisiile parlamentare ale ministrilor propusi in Guvernul Citu. in primele doua zile de audieri, cinci din cei 12 propusi au primit aviz favorabil, in forurile legislative de specialitate.

Romascanu, PSD: Probabil ca vom propune un premier daca Guvernul Citu va pica la vot

Parlamentarii PSD vor fi prezenti in sala de plen si vor vota impotriva Guvernului Citu, a declarat la RFI senatorul Lucian Romascanu. El precizeaza ca social-democratii ar putea face o propunere de premier, daca pica la vot Cabinetul Citu.

Niculae Badalau (PSD): Vom pica si Guvernul Citu

Niculae Badalau, senator PSD si fost ministru al Economiei, a declarat, joi, ca social-democratii vor vora impotriva Guvernului Citu. Totodata, acesta se arata ingrijorat de impactul pe care anticipatele.

Conditia lui Ponta pentru a vota Guvernul Citu. Vreau sa devoalez jocul PNL facut cu conservele din conducerea PSD

Liderul Pro Romania a dezvalui joi pe Facebook conditia pe care o pune pentru a vota investirea Guvernului Citu. in contextul in care liderul deputatilor PNL Florin Roman a declarat ca partidul sau e dispus sa primeasca parlamentari de la Pro Romania si ALDE care ar vota investirea Guvernului, Ponta a subliniat ca va vota si el pentru doar daca liberalii isi vor exercita votul la vedere.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )