Libnet.ro
UNICEF

10:31

USR: Guvernul pregateste retragerea dosarului Rosia Montana de pe Lista UNESCO

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
USR: Guvernul pregateste retragerea dosarului Rosia Montana de pe Lista UNESCO

USR sustine ca Guvernul pregateste retragerea dosarului Rosia Montana de la UNESCO si afirma ca actualii guvernanti incearca sa ascunda adevarul despre modul in care Gabriel Resources a cheltuit sute de milioane de dolari in Romania. continuă pe Ziarul Bursa

USR: Guvernul pregateste retragerea dosarului Rosia Montana de pe Lista UNESCO

ACTUALIZARE 07:48 Tudose: Este posibil ca Romania sa nu mai poata exploata zacamintele de la Rosia Montana Premierul Mihai Tudose a declarat aseara ca nu crede ca statul roman va pierde in procesul cu Gabriel Resources, care cere despagubiri de 4,4 miliarde dolari pentru nedemararea proiectului exploatarii aurifere de la Rosia Montana si a acuzat Guvernul Ciolos ca in ultimele zile de mandat a inaintat actele necesare catre UNESCO pentru a declara toata zona arie protejata natural, motiv pentru care nu se vor mai putea face exploatari de zacaminte acolo in cazul in care UNESCO va finaliza procedura. ------------ USR sustine ca Guvernul pregateste retragerea dosarului Rosia Montana de la UNESCO si afirma ca actualii guvernanti incearca sa ascunda adevarul despre modul in care Gabriel Resources a cheltuit sute de milioane de dolari in Romania.

USR: Guvernul pregateste retragerea dosarului Rosia Montana de la UNESCO

Partidul Uniunea Salvati Romania sustine USR) ca Executivul condus de Mihai Tudose pregateste retragerea Dosarului Rosia Montana de la UNESCO.

Tudose: Vom incerca sa retragem dosarul Rosia Montana de la UNESCO, sa nu ne mai mentinem punctul de vedere/ Acolo sunt zacamintele noastre

Premierul Mihai Tudose a declarat marti ca nu crede ca statul roman va pierde in procesul cu Gabriel Resources si a acuzat Guvernul Ciolos ca in ultimele zile de mandat a inaintat actele necesare catre UNESCO pentru a declara toata zona arie protejata natural, motiv pentru care nu se vor mai putea face exploatari de zacaminte acolo, potrivit news. ro. Tudose spune ca Guvernul sau va incerca sa retraga dosarul de la UNESCO. Senatorul USR Mihai Gotiu a avertizat marti ca Executivul pregateste retragerea dosarului Rosia Montana de la UNESCO si ii acuza pe guvernanti de faptul se pregatesc sa faca blat in litigiul de la Washington.

USR: Guvernul ar dori retragerea Rosia Montana de pe Lista UNESCO

Partidul Uniunea Salvati Romania USR) acuza intr-un comunicat de presa ca autoritatile romane doresc sa retraga Rosia Montana de pe Lista UNESCO in incercarea de a face.

Cum poate face dosarul Rosia Montana cale intoarsa din drumul spre UNESCO

Premierul Mihai Tudose vrea sa retraga dosarul Rosia Montana de pe lista UNESCO, trimis de Romania in timpul guvernarii tehnocrate. Senatorul USR Mihai Gotiu, cel care a investigat afacerea Rosia Montana, spune ca, din punct de vedere tehnic, Guvernul ar putea face un pas inapoi, insa ce-am avea de castigat?.

Mesaj pentru premierul Tudose de un senator clujean: Nu distrugeti Rosia Montana facand blat cu Gabriel Resources

Senatorul clujean Mihai Gotiu i-a cerut, printr-o interpelare, premierului Mihai Tudose sa nu fie de acord cu retragerea Romaniei din litigiul cu Gabriel Resources legat de Rosia Montana. De asemenea, pe platforma de-click. ro se strang semnaturi pentru campania Nu cedam Rosia Montana.

Mesaj pentru premierul Tudose, de la un senator clujean: Nu distrugeti Rosia Montana facand blat cu Gabriel Resources

Senatorul clujean Mihai Gotiu i-a cerut, printr-o interpelare, premierului Mihai Tudose sa nu fie de acord cu retragerea Romaniei din litigiul cu Gabriel Resources legat de Rosia Montana. De asemenea, pe platforma de-click. ro se strang semnaturi pentru campania Nu cedam Rosia Montana.

Ne luam pet-urile si pe 1 septembrie in piata! Se anunta PROTESTE impotriva lui Tudose, pentru decizia privind Rosia Montana

Societatea civila, careia i s-au raliat fosti membri ai USR, anunta proteste masive din 1 septembrie impotriva Guvernului Tudose, pentru decizia privind Rosia Montana. Ne luam pet-urile si pe 1.

Comunitatea Rosia Montana acuza Guvernul Tudose ca vrea sa ajunga la un compromis cu Gabriel Resources si anunta proteste vineri in Bucuresti, Cluj si Iasi

Comunitatea Salvati Rosia Montana anunta un protest vineri, 1 septembrie, in Piata Victoriei din Bucuresti, dar si in Cluj si Iasi, dupa ce premierul Mihai Tudose a anuntat in urma cu o zi ca Guvernul vrea sa retraga de la UNESCO dosarul pentru a declara toata zona arie protejata natural.

Tudose: Este posibil ca Romania sa nu mai poata exploata zacamintele de la Rosia Montana

Premierul Mihai Tudose a declarat marti ca nu crede ca statul roman va pierde in procesul cu Gabriel Resources, care cere despagubiri de 4,4 miliarde dolari pentru nedemararea proiectului exploatarii aurifere de la Rosia Montana.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )