Libnet.ro
UNICEF

17:45

USR isi alege presedintele. Nicusor Dan: Avem din pacate intelegeri subterane ale unor oameni care au decis sa se voteze unii pe altii la schimb

Adevărul Adevărul,
USR isi alege presedintele. Nicusor Dan: Avem din pacate intelegeri subterane ale unor oameni care au decis sa se voteze unii pe altii la schimb

Uniunea Salvati Romania isi alege, sambata, noua conducere centrala a partidului, dupa ce vineri si-a votat statutul in urma unor dezbateri care au durat 12 ore. Pentru presedintia partidului candideaza Nicusor Dan si alte trei persoane:deputatul de Cluj Emanuel Ungureanu, consilierul parlamentar Serban Marinescu si Cornelia-Florina Gherman, membra USR Sector 6. continuă pe Adevărul

Cluj: USR isi alege presedintele si forurile de conducere

USR isi alege, sambata, presedintele, in cadrul congresului care se desfasoara la Cluj-Napoca, pentru functie candidand Nicusor Dan, Emanuel Ungureanu, Serban Marinescu si Cornelia-Florina German.

USR isi alege presedintele in cea de-a doua zi de congres. Nicusor Dan are trei contracandidati

Uniunea Salvati Romania isi alege, sambata, noua conducere centrala a partidului, dupa ce vineri si-a votat statutul in urma unor dezbateri care au durat 12 ore. Pentru presedintia.

USR isi alege noua conducere. Cu cine se bate Nicusor Dan pentru sefia formatiunii

Uniunea Salvati Romania USR) isi alege noua conducere, week-endul acesta, la Cluj-Napoca. Aproximativ 300 de membri si invitati vor participa la Congresul Extraordinar al USR, in cadrul c?.

USR isi alege sambata noua conducere. Nicusor Dan are trei contracandidati

Uniunea Salvati Romania isi alege, sambata, noua conducere centrala a partidului, dupa ce vineri si-a votat statutul in urma unor dezbateri care au durat 12 ore. Pentru presedintia partidului candideaza Nicusor Dan si alte trei persoane.

Congres la Cluj: USR isi alege o noua conducere

USR isi va alege o noua conducere in cadrul unui congres ce incepe astazi la Cluj-Napoca. Pentru functia de presedinte al USR si-au depus candidatura patru membri, printre care si actualul presedinte Nicusor Dan.

CONGRES ALEGERI USR. USR isi alege o noua conducere in Congresul de la Cluj

Partidul Uniunea Salvati Romania USR) isi va alege o noua conducere. Aceasta actiune se va desfasura in cadrul unui congres ce va avea loc in perioada 12-14 mai, la.

CONGRES ALEGERI USR. Nicusor Dan la Congresul de la Cluj: Ne propunem sa devenim al doilea partid din Romania si in 2020 sa dam un premier

La Cluj se desfasoara primul congres national al partidului Uniunea Salvati Romania USR). in cadrul evenimentului se va alege presedintele formatiunii si se va aproba noul s.

Prima zi de Congres USR. Nicusor Dan: USR isi propune ca in doi ani sa devina al doilea partid din Romania

Presedintele USR Nicusor Dan a declarat vineri, in deschiderea congresului formatiunii, care se desfasoara la Cluj, ca in doi ani USR isi propune sa devina al doilea partid din Romania, sa se bata pentru primariile din marile orase la alegerile locale din 2020 si sa poata propune premierul dupa alegerile parlamentare din 2020. Nicusor Dan are cele mai mari sanse sa fie ales presedinte al USR.

Primul Congres al USR a inceput la Cluj. Nicusor Dan doreste ca USR sa devina al doilea partid al tarii in 2020

Primul Congres al Uniunii Salvati Romania a inceput la Cluj. Timp de trei zile, membrii acestei formatiuni politice vor discuta statutul partidului si vor alege noua conducere. Pentru postul de presedinte al Uniunii Salvati Romania exista patru candidati. Este vorba de actualul presedinte, Nicusor Dan, de deputatul clujean Emanuel Ungureanu, de Serban Marinescu si de Cornelia-Florina German.

USR isi propune sa fie al doilea partid al tarii si sa propuna premierul

Presedintele Uniunii Salvati Romania USR), Nicusor Dan, a declarat vineri, in deschiderea congresului formatiunii, ca isi propune ca formatiunea pe care o conduce sa devina, in doi ani, al doilea partid din tara, iar la alegerile din 2020 rezultatul obtinut sa-i permita sa propuna premierul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )