Libnet.ro
UNICEF

15:30

USR PLUS propune reformarea sistemului de management al fondurilor europene din Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
USR PLUS propune reformarea sistemului de management al fondurilor europene din Romania

Alianta USR PLUS a anuntat, astazi, ca a propus la negocierile pentru formarea coalitiei de guvernare cu PNL si UDMR o reformare a sistemului de management al fondurilor europene din Romania, inclusiv reorganizarea Ministerului Fondurilor Europene, a autoritatilor de management si a programelor operationale 2021 - 2027. continuă pe Ziarul Bursa

Dacian Ciolos, dupa consultarile USR-PLUS cu presedintele Iohannis: Nu ne propunem alegeri anticipate

Dacian Ciolos a declarat, luni, dupa consultarile pe care reprezentantii USR-PLUS le-a avut cu presedintele Klaus Iohannis, ca formatiunea politica nu isi propune alegeri anticipate.

Consultari la Cotroceni pentru desemnarea premierului PNL, USR-PLUS si UDMR n-au ajuns la un acord si merg la Iohannis cu propuneri separate Delegatiile partidelor

Presedintele Klaus Iohannis incepe luni consultarile cu partidele pentru desemnarea noului premier dupa alegeri. PNL, USR-PLUS si UDMR n-au ajuns la un acord si merg la Iohannis cu propuneri separate. PSD il va propune pe Alexandru Rafila. AUR spune ca are mai multi candidati intre care Calin Georgescu.

Gheorghe Falca: Blocajul dintre PNL, USR PLUS si UDMR este o greseala Discutiile pentru functii ar trebui lasate pe final

PNL, USR-PLUS si UDMR trebuie sa gaseasca o solutie de compromis in negocierile pentru formarea Guvernului, a declarat la RFI vicepresedintele PNL Gheorghe Falca. El crede ca discutiile privind sefia Camerei Deputatilor, dorita atat de PNL, cat si de USR-PLUS, ar trebui lasate pentru final.

Firmele romanesti, fara fonduri europene: cum au fost sabotate de Ministerul Fondurilor Europene

Ministerul Fondurilor Europene are ca rol facilitarea accesarii de fonduri de catre firmele din Romania. Se pare insa ca a facut insa exact opusul. Institutia guvernamentala a sabotat.

intelegerea secreta dintre Ludovic Orban si Dan Barna. Ce se intampla acum intre PNL si USR-Plus

Cu doar cateva ore inainte de sedinta cu Klaus Iohannis, partidele PNL si USR-PLUS au dorit sa gaseasca o solutie pentru deblocarea negocierilor in ceea ce priveste urmatorul presedinte al Camerei Deputatilor. A fost facut o intelegere secreta intre Ludovic Orban si Dan Barna. Ce intelegere au facut Ludovic Orban si Dan Barna Luni, 14 .

Cum s-a ajuns la varianta Orban-premier Ce a propus seful PNL si ce au propus liderii USR-PLUS (surse)

Ludovic Orban le-a spus liberalilor in sedinta de marti seara de la partid ca in discutiile de sambata si duminica liderii USR-PLUS au enuntat explicit varianta reluarii de catre el a functiei de premier, iar UDMR si-a exprimat acordul de principiu in acest sens, au declarat pentru HotNews. ro surse liberale. Sedinta de urgenta la PNL: Orban-premier, varianta pentru deblocarea negocierilor cu USR-PLUS si UDMR si formarea noului Guvern.

PSD cere demisia lui Marcel Bolos din functia de ministru al Fondurilor Europene

PSD cere demisia ministrului Fondurilor Europene, Marcel Bolos, in contextul informatiilor potrivit carora institutiile europene ar fi nemultumite de Planul National de Redresare si Rezilienta. Europarlamentarul Victor Negrescu a declarat ca a realizat un studiu detaliat si a propus un dialog national pentru constructia planului.

GHEORGHE FALCA: Blocajul dintre PNL, USR PLUS si UDMR este o greseala

PNL, USR-PLUS si UDMR trebuie sa gaseasca o solutie de compromis in negocierile pentru formarea Guvernului, a declarat vicepresedintele PNL, Gheorghe Falca.

BEC a repartizat mandatele de parlamentar. Cati deputati si senatori au PSD, PNL, USR-PLUS, UDMR si AUR

PSD va avea in viitorul Parlament 47 mandate la Senat si 110 mandate la Camera Deputatilor, in timp ce PNL a obtinut 41 la Senat, respectiv 93 la Camera Deputatilor, potrivit datelor prezentate, luni, de Biroul Electoral CentralBEC). Alianta USR PLUS va avea 25 de mandate la Senat si 55 la Camera Deputatilor, iar Alianta pentru Unirea Romanilor AUR) - 14 la Senat si 33 la Camera Deputatilor. INTERACTIV Harta mandatelor noului Parlament. Cum se impart noii parlamentari in fiecare judet Cateva situatii curioase: de la deputatul AUR de Covasna, la judetele unde USR a castigat votul, dar nu a luat majoritatea mandatelor .

Dan Barna, dupa consultarile de la Cotroceni: Dacian Ciolos este propunerea USR PLUS pentru functia de premier. Suntem gata sa continuam discutiile

Dan Barna a declarat dupa iesirea de la consultarile cu presedintele Klaus Iohanni ca delegatia USR-PLUS a sustinut propunerea de premier Dacian Ciolos ca solutie pentru formarea unei coalitii de.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )