Libnet.ro
UNICEF

00:07

USR si PLUS ar putea fuziona dupa alegerile parlamentare

România Liberă România Liberă,
USR si PLUS ar putea fuziona dupa alegerile parlamentare

Fuziunea dintre partidele USR si PLUS se va face, cel mai probabil, dupa alegerile parlamentare, a a. continuă pe România Liberă

PNL si USR - PLUS bat palma pentru alegerile locale. Cine sunt candidatii comuni din marile orase

USR, PLUS si PNL par sa lege o fratie pentru alegerie locale din acest an.

SONDAJ Moise Guran - din presa in politica, la USR(-PLUS). Cine castiga mai mult?

Jurnalistul Moise Guran de la Europa FM iese definitiv din presa pentru a-si asuma un rol politic si se alatura USR-PLUS. Pe de o parte, el a explicat ca nu exista cale de intoarcere la meseria de pana acum si ca a comentat de pe margine suficient. Pe de alta parte, el a spus, la Digi24, ca USR si PLUS i-au facut, in 2018, o oferta de a coordona campania, oferta pe care am refuzat-o, n-am considerat ca este un conflict de interese daca lucrez cu ei si din toamna lui 2018 am lucrat cu ei la programe, separat, si cu USR si cu PLUS. Sondaj HotNews. ro: Moise Guran - din presa in politica, la USR-PLUS). Cine castiga mai mult?.

Olesea Stamate, candidatul PAS in alegerile parlamentare noi din circumscriptia Hancesti

Ex-ministra Justitiei in Guvernul Sandu, Olesea Stamate, este candidatul Partidului Actiune si Solidaritate PAS) la functia de deputat in alegerile parlamentare noi din circumscriptia Hancesti, ce se vor desfasura pe 15 martie. Anuntul a fost facut de lidera PAS, Maia Sandu, pe pagina sa de Facebook.

Mihai Druta este oferta PPDA pentru alegerile parlamentare noi din circumscriptia Hancesti

Mihai Druta este oferta Partidului Politic Platforma Demnitate si Adevar la alegerile parlamentare din circumscriptia nr. 38, Hancesti. Candidatura vine sa fie una de consolidare a fortelor de dreapta, a declarat pentru IPN, vicepresedintele PPDA, Alexandru Slusari. El mai spune ca o decizie finala privind candidatul urmeaza a fi luata luni, 20 ianuarie, la Biroul Politic al partidului.

Dacian Ciolos: Fuziunea USR-PLUS trebuie sa aiba loc cat mai repede

Liderul PLUS Dacian Ciolos sustine ca fuziunea dintre USR-PUS trebuie sa aiba loc cat mai repede, adaugand ca tehnic vorbind aceasta nu se poate produce in mai putin de un an, pentru ca urmeaza doua randuri de alegeri. El a mai spus ca PLUS are aproape 18. 000 de membri si atinge un tip de electorat pe care USR nu l-a atins.

Dacian Ciolos: Fuziunea USR-PLUS trebuie sa aiba loc cat mai repede, dar nu se poate produce mai devreme de un an

Liderul PLUS Dacian Ciolos sustine ca fuziunea dintre USR-PUS trebuie sa aiba loc cat mai repede, adaugand ca tehnic vorbind aceasta nu se poate produce in mai putin de un an, pentru ca urmeaza doua randuri de alegeri. El a mai spus ca PLUS are aproape 18. 000 de membri si atinge un tip de electorat pe care USR nu l-a atins.

Pippidi, dupa intrarea lui Guran in proiectul USR-PLUS: Faptul ca el se gandea mai demult sa isi dezvolte o cariera politica nu a influentat cumva fundamental jurnalismul lui din ultimii ani?

Politologul Alina Mungiu-Pippidi a formulat o serie de intrebari dupa anuntul lui Moise Guran privind renuntarea la jurnalism in favoarea unei cariere politice. Zilele trecute, acesta a afirmat ca nu va mai face.

Marcel Ciolacu, anuntul care baga toate partidele in sedinta. USR-PLUS: PSD-ul vrea sa se agate de orice, doar sa nu fie anticipate!

Strategie de ultima ora pentru rasturnarea Guvernului Orban. Reactii explozive la propunerea-bomba aruncata de presedintele PSD Marcel Ciolacu pe scena politica: guvern de uniune nationala, dupa caderea Guvernului Orban, cu prim ministru din afara PSD, posibil tehnocrat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )