Libnet.ro
UNICEF

09:31

Util pentru aceasta vara: cele mai bune aplicatii mobile pentru sport si dieta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Util pentru aceasta vara: cele mai bune aplicatii mobile pentru sport si dieta

Odata cu venirea verii, tot mai multi dintre noi ne indreptam atentia catre conditia fizica si silueta. In acest sens, exploratorii The PhoneGeeks ai EuroGsm propun o serie de aplicatii mobile pentru sport si dieta, accesibile tuturor utilizatorilor de. continuă pe Wall-Street Ro

TOP cele mai utile aplicatii mobile pentru sport si dieta.

In magazinele virtuale Google Play, AppStore, Windows Phone sau BlackBerry World exista o multime de aplicatii mobile pentru sport si dieta, accesibile tuturor utilizatorilor de smartphone-uri care vor sa faca miscare, sa aiba o alimentatie sanatoasa si sa intre in forma. Printre cele mai utile aplicatii mobile pentru sport sunt cele dedicate alergarilor sau antrenamentelor fitness, acestea inregistrand de altfel si cel mai mare numar de descarcari. Aplicatiile pentru alergare Runtastic si .

VIDEO Dupa dealuri si Din dragoste cu cele mai bune intentii vor fi proiectate la cel mai prestigios festival de film polonez

Lungmetrajele Dupa dealuri, in regia lui Cristian Mungiu, si Din dragoste cu cele mai bune intentii, de Adrian Sitaru, vor fi proiectate la Festivalul International de Film Nowe Horyzonty de la Wroclaw Polonia), care se va desfasura in perioada 18-28 iulie.

TOP 10: cele mai bune scoli de business din lume

O diploma de MBA poate sa ofere un avantaj important in competitia acerba din business, daca alegi o universitate buna. In caz contrat, inseamna doar pierdere de timp si, mai ales, de bani. Wall-Street. ro iti prezinta cele mai bune scoli de business.

Clasamentul hotelurilor cu cele mai bune servicii

Site-ul de turism online Expedia a prezentat marti, 18 iulie, clasamentul hotelurilor cu cele mai bune servicii oferite clientilor, disponibile in reteaua sa de turism.

FOTO Cele mai bune preparate de sezon care au mai putin de 90 de calorii

Poate ca te-ai antrenat din greu ca sa ajungi in forma pentru vara aceasta, mai greu este sa te mentii. Iata cateva idei de gustari si de bauturi de sezon delicioase si, in acelasi timp, sarace in calorii, recomandate de revista Health.

Savureaza cele mai bune rulouri din carne de curcan!

Fripturile de porc, de vita sau de pasare fac deliciul meselor luate impreuna cu prietenii la iarba verde, intr-o zi torida de vara, pe malul unei ape curgatoare. Le poti insoti cu sosuri sau cu salate, totul depinde de rabdarea si de imaginatia ta. Pentru acest weekend iti propunem portofele din piept de curcan.

Savureaza cele mai bune rulouri din carne de curcan

Fripturile de porc, de vita sau de pasare fac deliciul meselor luate impreuna cu prietenii la iarba verde, intr-o zi torida de vara, pe malul unei ape curgatoare. Le poti insoti cu sosuri sau cu salate, totul depinde de rabdarea si de imaginatia ta. Pentru acest weekend iti propunem portofele din piept de curcan.

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2013 Cele mai bune scoli din Romania

Rezultatele finale ale Evaluarii Nationale EN) din 2013 ne spun ca elevii si profesorii) din Braila Colegiul National Nicolae Balcescu 9,81), Buzau Colegiul National B. Hasdeu . 9,81) si Brasov Colegiul National Andrei Saguna 9,74) sunt cei mai buni din tara. Cum s-a schimbat topul in 2013 fata de 2012.

TOP: Care sunt cele mai bune scoli din Salaj dupa media de admitere

Portalul admitereliceu. ro a realizat un clasament al scolilor gimnaziale in functie de mediile de admitere la liceu din acest an.

Una dintre cele mai bune inteligente artificiale din lume nu poate intrece un copil de patru ani la un test IQ

Cercetatorii de la Universitatea Illinois din Chicago au testat un computer de inteligenta artificiala printr-un examen de IQ si au descoperit ca nu reuseste sa depaseasca inca un copil.

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )