Libnet.ro
UNICEF

16:45

Clasamentul hotelurilor cu cele mai bune servicii

Adevărul Adevărul,
Clasamentul hotelurilor cu cele mai bune servicii

Site-ul de turism online Expedia a prezentat marti, 18 iulie, clasamentul hotelurilor cu cele mai bune servicii oferite clientilor, disponibile in reteaua sa de turism. continuă pe Adevărul

TOP 10: cele mai bune scoli de business din lume

O diploma de MBA poate sa ofere un avantaj important in competitia acerba din business, daca alegi o universitate buna. In caz contrat, inseamna doar pierdere de timp si, mai ales, de bani. Wall-Street. ro iti prezinta cele mai bune scoli de business.

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2013 Cele mai bune scoli din Romania

Rezultatele finale ale Evaluarii Nationale EN) din 2013 ne spun ca elevii si profesorii) din Braila Colegiul National Nicolae Balcescu 9,81), Buzau Colegiul National B. Hasdeu . 9,81) si Brasov Colegiul National Andrei Saguna 9,74) sunt cei mai buni din tara. Cum s-a schimbat topul in 2013 fata de 2012.

FOTO Cele mai bune preparate de sezon care au mai putin de 90 de calorii

Poate ca te-ai antrenat din greu ca sa ajungi in forma pentru vara aceasta, mai greu este sa te mentii. Iata cateva idei de gustari si de bauturi de sezon delicioase si, in acelasi timp, sarace in calorii, recomandate de revista Health.

Una dintre cele mai bune inteligente artificiale din lume nu poate intrece un copil de patru ani la un test UQ

Cercetatorii de la Universitatea Illinois din Chicago au testat un computer de inteligenta artificiala printr-un examen de IQ si au descoperit ca nu reuseste sa depaseasca inca un copil.

Una dintre cele mai bune inteligente artificiale din lume nu poate intrece un copil de patru ani la un test IQ

Cercetatorii de la Universitatea Illinois din Chicago au testat un computer de inteligenta artificiala printr-un examen de IQ si au descoperit ca nu reuseste sa depaseasca inca un copil.

Cele mai bune licee din Constanta.

Ministerul Educatiei Nationale a realizat prima etapa a repartizarii computerizate in invatamantul liceal a absolventilor de clasa a VIII-a, care si-au exprimat optiunile. La nivelul judetului Constanta, din cei 4. 969 de candidati inscrisi la prima etapa de admitere, 4. 948 99,58%) de absolventi de clasa a VIII-a au fost repartizati conform uneia dintre optiunile exprimate, in timp ce alti 21 de candidati 13 din mediul urban si 8 din mediul rural) nu au putut fi repartizati, deoarece nu au .

Care sunt cele mai bune licee, in functie de mediile cu care au fost admisi candidatii

Ministerul Educatiei a terminat prima etapa a repartizarii computerizate in invatamantul liceal a absolventilor de gimnaziu. Peste 99 la suta dintre adolescenti au fost repartizati in functie de una dintre .

Cele mai frumoase plaje din Rhodos.

Insula Rhodos ofera cele mai bune plaje de la Marea Egee distinse cu Steagul albastru pentru servicii excelente cu curatenie, intinderi cu nisip fin si ape clare. In partea de vest adie briza calduta perfecta pentru surfing, iar in est te retragi pentru o sesiue lenesa la soare. Ixia Beach este situata la 4 km sud-vest de orasul Rhodos, fiind preferata surferilor care vin aici dupa amiaza cand vantul si valurile le creeaza conditii excelente pentru practicarea acestui sport. Ixia Beach ofera .

Topul liceelor cu cele mai mari medii din tara la admitere. O scoala din Cluj, printre cele mai bune

Ministerul Educatiei a anuntat ca a facut prima repartizare computerizata in licee a absolventilor de clasa a VIII-a. Institutia a facut si un top al celor mai bune scoli din tara dupa primele si ultimele medii de admitere. Clujul se afla la egalitate cu ocupantul locului 5, Colegiul National de Informatica Tudor Vianu din Bucuresti.

REPARTIZARE LICEU 2013. Elevii cu cele mai mari medii au intrat la Saguna. Au fost insa licee la care s-a intrat si cu medii sub 4.00

Colegiul National Andrei Saguna si-a confirmat si in acest an suprematia. Ultima medie de admitere a fost 9,56. Patru dintre cei cinci elevi care au avut media 10. 00 au ales acest colegiu. Saguna a intrat in top zece cele mai bune licee din Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )