Libnet.ro
UNICEF

19:15

Utilaje medicale noi pentru 14 spitale din tara

Adevărul Adevărul,
Utilaje medicale noi pentru 14 spitale din tara

Paisprezece institutii medicale din tara vor primi sisteme video de colonoscopie, cu toate componentele si accesoriile necesare, pentru diagnosticarea si efectuarea procedurilor curative si operatorii pentru pacientii care sufera de anemie, maladii intestinale sau cancer la rect si colon, transmite IPN. continuă pe Adevărul

DOCUMENT Ministerul Sanatatii si STS vor sa realizeze o aplicatie de monitorizare la nivel national a stocurilor de medicamente compensate si gratuite, precum si o platforma software pentru declararea sponsorizarilor din sistemul sanitar

Ministerul Sanatatii si Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) vor sa realizeze o aplicatie de monitorizare la nivel national a stocurilor de medicamente compensate si gratuite, cu scopul garantarii pacientilor la medicamente, se arata intr-o scrisoare semnata in 31 octombrie de ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu si transmisa catre CNAS, document obtinut de HotNews. ro, a carui autenticitate a fost confirmata de minister. In scrisoare, ministerul mai spune ca este in curs de dezvoltare o platforma software pentru declararea sponsorizarilor, si invita oficialii CNAS la o intalnire in care sa stabileasca modalitatea de punere la dispozitie lunar a cheilor publice folosite de medicii de familie, farmaciile publice si private din Romania pentru autentificarea la Platforma informatica a CNAS.

Cluj: A fost inaugurat cel mai mare institut de cercetari horticole din tara

Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj-Napoca, a inaugurat luni, Institutul de Cercetari Horticole Avansate al Transilvaniei, acesta fiind cea mai mare institutie de acest tip din.

Frumusetea sacra a Romaniei. Peisajele din tara noastra care i-au impresionat pe francezii de la Le Monde (FOTO)

Jurnalistii de la Le Monde s-au declarat impresionati de mai multe zone din Romania, la finalul unui reportaj de calatorie publicat la finele saptamanii trecute. Cimitirul vesel din Sapanta,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )