Libnet.ro
UNICEF

01:05

Utile: Beneficiul mersului pe jos; Cele mai cunoscute mituri despre somn; Motivele psihologice din spatele obsesiei de a-ti face singur poze

Hotnews Hotnews,
 Utile: Beneficiul mersului pe jos; Cele mai cunoscute mituri despre somn; Motivele psihologice din spatele obsesiei de a-ti face singur poze

O femeie de 109 ani a dezvaluit secretul longevitatii sale, inainte de a muri. Jessie Gallan, din Scotia, a trait o viata lunga, de 109 ani, devenind una dintre cele mai longevive persoane din istoria acestei tari. 5 sfaturi pentru o relatie fericita. Un cuplu reusit nu e cel care nu se cearta niciodata nu exista asa ceva; mai devreme sau mai tarziu, ceva scantei tot se vor aprinde). continuă pe Hotnews

Science Report Cele mai fascinante 10 inventii ale anului 2018, inventariate de MIT

De la pilule programabile la ghete generatoare de energie, acestea sunt cele mai neobisnuite inovatii tehnologice trecute in. revista de. MIT Technology Review! Publicatia este o vitrina a tehnologiilor emergente, chiar si ale celor care nu vor depasi aceasta faza. in continuare, ni le prezinta pe cele mai putin cunoscute despre care a scris in 2018, multe din ele preluate din arXiv, baza de date pre-publicare a articolelor stiintifice.

Cele mai admirate haine prezentate la New York Fashion Week

Va aratam astazi cele mai admirate haine prezentate in cadrul New York Fashion Week. Cei mai in voga designeri ai momentului s-au intrecut anul acesta in colectii care mai de care mai spectaculoase.

974 locuri de munca vacante in Spatiul Economic European. Unde sunt cele mai multe posturi

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 974 locuri de munca vacante. Cele mai multe sunt oferite in Spania pentru agricultori.

FOTO Povestea romancei cu cele mai lungi picioare. Este model, a fost descoperita de Armani si se viseaza somelier

Devenita celebra in intreaga tara drept femeia cu cele mai lungi picioare din Romania, Daniela Aciu face senzatie pe cele mai mari podiumuri ale lumii.

Cele mai noi fotografii din ultimul sezon Game of Thrones

Mai sunt aproape doua luni pana la debutul ultimului sezon al serialului Game of Thrones, iar fanii acestuia sunt entuziasmati sa vada 14 noi fotografii de la filmari. Iata despre ce este vorba! .

Premiera pe DN2, unul dintre cele mai periculoase drumuri din tara: Un sector din E85 va fi transformat n 2+1 alternativ / PLUS: Ce spune Compania de Drumuri despre tipul de parapet pe cablu testat timp de un an la Afumati

Drumul National DN2 E85) este unul dintre cele mai periculoase din tara - asta mai ales din cauza faptului ca, desi soseaua are doar o banda pe sens, multi soferi folosesc neregulamentar acostamentul mai larg drept banda 1, vitezele practicate sunt mari si multe depasiri sunt periculoase. De cativa ani a existat o presiune din partea societatii civile pentru a spori siguranta pe actualul DN2 si implementarea unui sistem de circulatie 2+1 alternativ. Primul astfel de tronson-test va avea circa 9 kilometri si Compania de Drumuri a precizat la solicitarea HotNews. ro exact unde va fi implementat. Cu toate acestea, sensurile de circulatie nu vor fi separate fizic printr-un parapete, ci prin spatiu liber lat de un metru.

Cele mai folosite motoare de cautare educationale pentru elevi, studenti si profesori

Motoarele de cautare educationale sunt utile pentru elevii si studentii care vor sa faca o tema sau pentru profesorii care cauta materiale pentru a pregati un proiect de lectie. in comparatie cu folosirea motorului de cautare Google acestea restrang informatia de pe Internet, astfel incat site-urile gasite sa fie cele relevante pentru utilizator.

PSG plateste cele mai mari salarii din Ligue 1 - Neymar ncaseaza 3 milioane de euro pe luna

Treisprezece din cele mari salarii din fotbalul francez le plateste clubul Paris Saint-Germain, in frunte cu Neymar si Kylian Mbappe, celelalte doua fiind achitate de AS Monaco lui Radamel Falcao si Cesc Fabregas, relateaza L'Equipe.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )