Libnet.ro
UNICEF

06:45

Utile: Cele mai eficiente metode naturale de intarire a sistemului imunitar; Tratament inovativ pentru osteoartrita, cu refacerea partiala a genunchiului; Ce boli poti sa ai daca ti se strica dintii repede

Hotnews Hotnews,
 Utile: Cele mai eficiente metode naturale de intarire a sistemului imunitar; Tratament inovativ pentru osteoartrita, cu refacerea partiala a genunchiului; Ce boli poti sa ai daca ti se strica dintii repede

Boala silentioasa care vine din paine. Cum stii daca o ai?Este una dintre cele mai comune boli din lume, insa in multe cazuri este asimptomatica. O anemie care. Suplimentele de fier administrate in timpul sarcinii ar putea influenta riscul de autism. Suplimentele de fier administrate viitoarelor mame in timpul sarcinii. continuă pe Hotnews

VIDEO Coca Cola si fecalele de crocodil, printre cele mai ciudate metode de contraceptie din istorie

Din dorinta de a preveni sarcinile, femeile au dat dovada de multa inventivitate in materie de metode contraceptive de-a lungul istoriei. Multe dintre ele erau nu doar bizare, ci si periculoase pentru sanatate.

FOTO Cele mai frumoase piscine naturale din lume

Hotelurile de lux sunt intr-o batalie continua pentru crearea celor mai frumoase piscine, insa nicio statiune turistica nu a reusit sa construiasca o piscina care sa poata concura cu piscinele naturale.

Cele mai bune telefoane pe care le poti cumpara acum

Intre 23 si 25 septembrie, magazinul online eMAG organizeaza Revolutia Preturilor, o scurta campanie de reduceri la gadgeturi, electrocasnice, carti si produse de ingirjire personala. Noi am decis sa alegem cateva telefoane care merita cumparate. eMag are mai multe smartphone-uri in oferta astazi, printre ele fiind si oferte greu de refuzat. Iata cele cinci telefoane care ne-au atras atentia. Unele nu sunt cele mai bune de pe piata, dar reducerile le fac foarte atractive. Sub 1. 000 de lei BlackBerry Z10 [].

Cele mai bune camere foto pe care le poti cumpara in aceasta toamna la reducere

Cele mai bune camere foto pe care le poti avea in aceasta toamna sunt disponibile la pret redus la eMAG. Noi facem lista si iti spunem care merita. Cele mai bune camere foto nu sunt neaparat si cele mai scumpe, ci acelea care isi fac treaba. Asta nu inseamna ca poti convinge una compacta sa produca imagini de tipul celor obtinute cu un DSLR, dar pentru vacante, pentru momentele cu familia sau pentru alte evenimente similare nu trebuie sa platesti [].

Peste 20.000 de locuri de munca, disponibile joi in toata tara. Cele mai multe, in Bucuresti si Cluj

Peste 20. 000 de locuri de munca sunt disponibile, joi, in toata tara, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe locuri de munca se gasesc in Bucuresti si in judetele Cluj, Prahova, Iasi, A .

Citim in iarba, evenimentul care ii indeamna pe iubitorii de lectura sa se bucure de cele mai frumoase titluri la iarba verde

Duminica, 28 septembrie, are loc cea de- a treia editie a evenimentului Citim in iarba, in Parcul Herastrau din Capitala. Iubitorii de lectura pot participa la eveniment inarmati cu cele mai interesante carti, de care se pot bucura la iarba verde de la ora 10. 00 pana la ora 20. Intrarea la eveniment este gratuita, iar participantii pot imprumuta carti din biblioteca organizata in aer liber in parcul bucurestean.

Terenurile agricole din judetele Timis, Vaslui si Arad au inregistrat cele mai multe oferte de vanzare

Terenurile agricole din judetele Timis, Vaslui si Arad au inregistrat cele mai multe oferte de vanzare de la inceputul anului si pana in prezent, iar suprafata cea mai mare de teren pentru care s-a depus o oferta de vanzare-cumparare este de aproape 74 de hectare, potrivit datelor furnizate de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR), citate de Agerpres.

Robert Turcescu, interviu exclusiv B1 TV: Traiesc cele mai frumoase zile de dupa nasterea copilului meu (VIDEO)

Robert Turcescu a oferit un interviu si pentru B1 TV, dupa ce miercuri a vorbit si pentru Romania TV, reiterand faptul ca se simte eliberat si precizand ca traieste cele mai frumoase zile de dupa.

Topul oraselor cu cele mai bune conditii de trai: tu unde ai vrea sa locuiesti?

Economist Intelligence Unit a realizat un sondaj prin care a determinat cele mai bune orase din lume in functie de conditiile de trai. Orasele cu cele mai mari note se afla in tari bogate cu o densitate medie a populatiei. Iata care sunt acestea,.

Coface: Companiile aeriene europene, printre cele mai putin profitabile din lume

Companiile aeriene europene stagneaza din cauza concurentei agresive din partea operatorilor low cost si a companiilor aeriene din Golf, fiind, in prezent, printre cele mai putin profitabile din lume, potrivit unui studiu Coface.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )