Libnet.ro
UNICEF

15:15

Utile: Cum sa te protejezi de coronavirusul COVID-19 atunci cand iesi afara; Te plictisesti in casa? Cele mai bune carti care ar trebui citite.

Hotnews Hotnews,
 Utile: Cum sa te protejezi de coronavirusul COVID-19 atunci cand iesi afara; Te plictisesti in casa? Cele mai bune carti care ar trebui citite.

Descopera: Cum sa te protejezi de coronavirusul COVID-19 atunci cand iesi din casa * Click: Te plictisesti in casa? Cele mai bune carti care ar trebui citite * Doctorul Zilei: Testul care iti spune daca ai putea avea aceasta boala de plamani * Diva Hair: Ce s-ar intampla cu omenirea, daca s-ar limita doar la activitatile strict necesare * Click: 10 lucruri pe care le poti face acum pentru casa ta. continuă pe Hotnews

Reactia lui Ceausescu atunci cand s-a suit in prima masina Dacia produsa de romani: Pentru idioti!

In data de 20 august 1968,tovarasul Nicolae Ceausescu pleca de la Colibasi azi Mioveni, n. r. ) la volanul primei masini fabricate la noi in tara. Aceasta zi a fost insemnata in calendarul PCR drept una a maretelor realizari ale partidului-stat. Atunci, prima Dacie 1100 ii revenea sefului de partid. Prima masina fabricata de romani Detalii despre .

Ce sa mananci atunci cand esti racit. Alimentele care lupta cu infectiile

Atunci cand ai gripa sau raceala, este important sa ai o alimentatie adecvata. Mancarea te ajuta sa treci mai usor peste boala, motiv pentru care ar trebui sa ai grija de dieta zilnica.

(P) 7 aspecte de care sa tii cont atunci cand cumperi mobila pentru dormitor

Atunci cand achizitionezi mobilierul din dormitor, exista mai multi factori pe care trebuie sa ii iei in considerare.

Un bolnav de coronavirus, marturisiri despre ce simti cu adevarat atunci cand ai contactat boala: E ca si cum v-ati taia si ati pune alcool pe rana

Un bolnav de coronavirus a facut marturisiri despre modul cum te simti atunci cand ai contactat boala. Barbatul recunoaste ca nu te simti ca la gripa si ca plamanii te dor cumplit.

Coronavirus Romania: Folositi servetele pentru a va tine de stalp, atunci cand mergeti cu autobuzul ori metroul!

Autoritatile romane recomanda oamenilor sa evite deplasarile cu mijloacele de transport in comun si, daca acest lucru nu este posibil, atunci sa foloseasca servetele pentru a se tine de stalpi si sa evite sa isi atinga fata, inainte de a se spala pe maini.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )