Libnet.ro
UNICEF

01:05

Utile:Medicamentul ce va putea vindeca mai multe tipuri de cancer a trecut cu succes testele de laborator; Beneficiile ananasului in dieta; Cum identificam alunitele cu potential canceros? Atentie mare la nevii care apar dupa 30 de ani!

Hotnews Hotnews,
 Utile:Medicamentul ce va putea vindeca mai multe tipuri de cancer a trecut cu succes testele de laborator; Beneficiile ananasului in dieta; Cum identificam alunitele cu potential canceros? Atentie mare la nevii care apar dupa 30 de ani!

Ce sustin nutritionistii despre cura cu struguri. Persoanele care consuma doar miezul boabelor de strugure profita doar de. gust. Nutritionistii sustin ca eficienta terapeutica a unei cure cu struguri se datoreaza mai ales. Piele tanara si luminoasa. Secretul unui ten sanatos. Pentru a avea un ten divin, radiant si sanatos, este vital sa oxigenam pielea. Cum? Cu ajutorul sfaturilor si tratamentelor de specialitate pe care le iubim pentru. continuă pe Hotnews

HOROSCOP. Cele trei semne zodiacale care au cele mai multe sanse sa divorteze cel putin o data

Oricat ai incerca, unele casnicii si relatii nu sunt facute sa dureze. Iar semnul zodiacal are si el un cuvant important de spus. Acestea sunt zodiile are au cele mai multe sanse sa divorteze cel putin o.

Efectele gazelor lacrimogene asupra adultilor, copiilor, batrnilor. Pierderi de sarcina, pneumonie, cancer

Ce contine gazul lacrimogen? Exista mai multe tipuri de chimicale ce pot fi utilizate pentru a obtine amestecul necesar, insa de departe cele mai populare si eficiente a se citi puternice) sunt cele pe baza de clor si/sau arsenic, doua elemente extrem de toxice pentru organismul uman si anume gazul CS o-Clorobenziliden malononitril) sau gazul DM 10-Cloro-5,10-dihidrofenarsazinina). Jandarmeria nu a precizat ce tip de gaz a fost folosit, insa avand in vedere efectul imediat, putem specula ca s-a folosit tipul CS.

in mai multe orase din Moldova sunt instalate corturi in care trecatorii se pot feri de soare

Salvatorii instaleaza in cele cinci sectoare ale Capitalei, dar si in municipiile Balti, Cahul si Comrat corturi in care trecatorii se vor putea feri de soare. Potrivit Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, corturile anticanicula vor lucra zilnic de la ora 11. 00 pana la 18. Acestea sunt instalate in locurile cu un flux sau concentratie mare de oameni.

Tot mai multe startup-uri in domeniul sanatatii. In SUA finantarea digitalizarii si inovatiei in sanatate a ajuns la 1,6 MLD dolari

Industria de sanatate la nivel global trece in aceasta perioada prin mari schimbari datorita accelerarii inovatiei in tehnologie si a cererii tot mai mari de imbunatatire a serviciilor medicale de calitate si de reducere a costurilor. Startup-urile.

VIDEO Suedia, n plina campanie electorala: Gasti de tineri mascati au incendiat peste 80 de masini, din mai multe orase / Premierul spune ca incidentele seamana cu o actiune coordonata militar

Zeci de masini au fost incendiate in cursul noptii, in Suedia, in ceea ce politia defineste o actiune criminala coordonata, scrieBBC News. Nimeni nu a fost insa ranit. Premierul insusi a spus ca totul seamana cu o operatiune in stil militar. Incidentele au loc in plina campanie electorala pentru alegerile care vor avea loc in septembrie, iar partidul de guvernamant inregistreaza cel mai scazut scor din istorie, in favoarea democratilor care promoveaza o politica anti-migrationista.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )