Libnet.ro
UNICEF

19:45

in mai multe orase din Moldova sunt instalate corturi in care trecatorii se pot feri de soare

Adevărul Adevărul,
in mai multe orase din Moldova sunt instalate corturi in care trecatorii se pot feri de soare

Salvatorii instaleaza in cele cinci sectoare ale Capitalei, dar si in municipiile Balti, Cahul si Comrat corturi in care trecatorii se vor putea feri de soare. Potrivit Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, corturile anticanicula vor lucra zilnic de la ora 11. 00 pana la 18. Acestea sunt instalate in locurile cu un flux sau concentratie mare de oameni. continuă pe Adevărul

VIDEO Suedia, n plina campanie electorala: Gasti de tineri mascati au incendiat peste 80 de masini, din mai multe orase / Premierul spune ca incidentele seamana cu o actiune coordonata militar

Zeci de masini au fost incendiate in cursul noptii, in Suedia, in ceea ce politia defineste o actiune criminala coordonata, scrieBBC News. Nimeni nu a fost insa ranit. Premierul insusi a spus ca totul seamana cu o operatiune in stil militar. Incidentele au loc in plina campanie electorala pentru alegerile care vor avea loc in septembrie, iar partidul de guvernamant inregistreaza cel mai scazut scor din istorie, in favoarea democratilor care promoveaza o politica anti-migrationista.

Care sunt cele mai bune orase din lume, din punct de vedere al calitatii vietii

Topul celor mai bune orase de locuit din punct de vedere al calitatii vietii, realizat de The Economist Intelligence Unit, plaseaza Viena pe primul loc in 2018, surclasand Melbourne pentru prima data in ultimele sapte editii.

Masinile diesel, interzise OFICIAL: Situatie CRITICA in marile orase din Romania. Ce se intampla in Bucuresti

Mai multe state europene, printre care si Romania, risca sa fie sanctionate de Comisia Europeana pentru ca nu au luat masuri clare pentru reducerea a poluarii in marile orase, cauzata de masinile.

MAE avertizeaza ca in perioada urmatoare exista risc de incendii in mai multe zone ale Greciei

MAE avertizeaza ca in perioada urmatoare exista risc ridicat de incendii in mai multe zone ale Greciei, invocand date transmise de Secretariatul General de Protectie Civila de la Atena.

Mai multi oameni din Iasi au fost muscati de serpi. Autoritatile sunt iN ALERTA (VIDEO)

Autoritatile din Iasi sunt in alerta dupa ce mai multi oameni au fost muscati de serpi, in ultimele zile. Doi dintre ei au ajuns la spital duminica dimineata. Este vorba despre o femeie de 34 de ani care a .

Unul dintre cei mai mari interlopi din Romania a fost arestat la Londra

Luni dupa amiaza, a fost arestat de catre politia britanica, in Hertfordshire, la periferia Londrei, urmaritul general Ghinea Florin Nicolae, zis Ghenosu, aflat pe lista celor mai urmarite persoane din.

ACCIDENT cumplit in Romania! Sunt mai multe VICTIME! Bilant de ultim moment

Trei persoane au fost ranite in urma unui accident care s-a produs, astazi, la iesirea din Timisoara spre Sag. Vinovat d. Vinovat de producerea accidentului este un barbat in varsta de 61 de ani. Acesta nu.

ALERTA terorista la LONDRA! O masina a intrat in multime! Sunt mai multe victime! DETALII DE ULTIM MOMENT (VIDEO)

Un barbat a fost arestat marti la Londra dupa ce o masina a fortat barierele din fata cladirii Parlamentului britanic. Imaginile surprinse de martori la locul incidentului si distrinuite site-urile de.

Vor aparea tot mai multe proiecte Blockchain pentru a reduce costurile bancilor si IMM-urilor

Putem analiza oportunitatea adoptarii aplicatiilor Blockchain pentru sistemul bancar din perspectiva a trei obiective: 1) imbunatatirea eficientei operationale, 2) majorarea veniturilor si 3) reducerea riscului operational si al fraudelor, sustin specialistii EY Romania. Consideram ca si in Romania aceste cazuri de utilizare a tehnologiei Blockchain sunt relevante, in contextul platilor semnificative ale diasporei catre bancile nationale.

Truc pe Google Maps: cum creezi un traseu cu mai multe destinatii

In functie de traseele pe care le ai in minte, sunt sanse foarte mari sa fii dependent de Google Maps sau Waze. Chiar si daca folosesti insa acele aplicatii de cativa ani, exista intotdeauna cateva trucuri care iti scapa. in Google Maps, este surprinzator de simplu sa creezi un traseu pana la destinatie, cu doua [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )