Libnet.ro
UNICEF

11:46

Utile:Spray de fata pentru pielea care se nroseste. Se prepara acasa din 2 ingrediente;Un nou test de snge poate 'vedea ce ora' este n celule;Expunerea la poluare, riscuri pentru inima. Organismul se modifica alarmant de mult

Hotnews Hotnews,
 Utile:Spray de fata pentru pielea care se nroseste. Se prepara acasa din 2 ingrediente;Un nou test de snge poate

Cum scapi de matreata cu o pastila pe care toata lumea o are acasa. Te-ai saturat de matreata? Se vede urat pe par, pe haine si indiferent cat de frumos esti coafata, efectul parca s-a anulat. Combina aceasta pastila cu samponul tau obisnuit. Cum stergi istoricul la YouTube pe PC sau Mac si intrerupi salvarea sa. Daca ai o problema cu recomandarile pe care ti le genereaza cel mai popular serviciu de streaming, ar fi bine sa inveti cum stergi istoricul la YouTube si intrerupi salvarea sa. continuă pe Hotnews

Bani de la Primaria Capitalei pentru pensionarii care au nevoie de ochelari

Primaria Municipiului Bucuresti PMB) demareaza, incepand de luni, programul prin care va deconta 250 de lei pentru achizitia unei perechi de ochelari de vedere fiecarui pensionar cu venituri reduse. Proiectul .

Protestele neonazistilor din Germania: Primele condamnari dictate pentru cei care au facut salutul nazist

Un tribunal german a decis vineri condamnarea la 5 luni de inchisoare a unui barbat de 34 de ani care a facut in repetate randuri salutul nazist in timpul protestele din orasul Chemnitz, informeaza BBC. Cu o.

Amenda uriasa pentru soferii care au asa ceva in masina

Soferii care obisnuiesc sa circule cu masini care au lipite pe geamuri, fie ele geamuri laterale, parbriz sau luneta, diverse accesorii, iar acestea reduc, prin numar sau dimensiuni, vizibilitatea conducatorului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )