Libnet.ro
UNICEF

16:30

Bani de la Primaria Capitalei pentru pensionarii care au nevoie de ochelari

Antena3 Antena3,
Bani de la Primaria Capitalei pentru pensionarii care au nevoie de ochelari

Primaria Municipiului Bucuresti PMB) demareaza, incepand de luni, programul prin care va deconta 250 de lei pentru achizitia unei perechi de ochelari de vedere fiecarui pensionar cu venituri reduse. Proiectul . continuă pe Antena3

Elevii bucuresteni pot beneficia de ajutor financiar pentru achizitionarea aparatului dentar, de la Primaria Capitalei

Familiile elevilor din Bucuresti pot depune incepand din 17 septembrie dosarele pentru obtinerea ajutorului financiar in valoare de 750 de lei de la Primaria Capitalei pentru aparatul dentar. Copiii care au nevoie.

Veste SOC pentru PENSIONARII romani! Totul S-A TERMINAT: Pana cand se mai fac platile...

Casa Nationala de Pensii Publice CNPP) a facut un anunt major pentru toti pensionarii romani. Este vorba despre despre schimbarea calendarului de plata a pensiilor. Schimbarea se aplica pensiilor care sunt.

Ei sunt pensionarii care vor ramane fara pensii in acest an: Vezi daca esti si tu pe lista...

Punctul de pensie poate ajunge la valoarea de 1. 875 lei, pana in 2021, potrivit noii legi a pensiilor. insa, proiectul ascunde o serie de prevederi care defavorizeaza anumite categorii de pensionari. Mai.

Gabriela Firea, scrisoare catre Guvern. Masurile primarului Capitalei pentru fluidizarea traficului

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a precizat, intr-un comunicat ca a trimis o scrisoareGuvernului Romaniei in care solicitatransferarea soselei de centurain administrarea.

Utile:Spray de fata pentru pielea care se nroseste. Se prepara acasa din 2 ingrediente;Un nou test de snge poate 'vedea ce ora' este n celule;Expunerea la poluare, riscuri pentru inima. Organismul se modifica alarmant de mult

Cum scapi de matreata cu o pastila pe care toata lumea o are acasa. Te-ai saturat de matreata? Se vede urat pe par, pe haine si indiferent cat de frumos esti coafata, efectul parca s-a anulat. Combina aceasta pastila cu samponul tau obisnuit. Cum stergi istoricul la YouTube pe PC sau Mac si intrerupi salvarea sa. Daca ai o problema cu recomandarile pe care ti le genereaza cel mai popular serviciu de streaming, ar fi bine sa inveti cum stergi istoricul la YouTube si intrerupi salvarea sa.

Protestele neonazistilor din Germania: Primele condamnari dictate pentru cei care au facut salutul nazist

Un tribunal german a decis vineri condamnarea la 5 luni de inchisoare a unui barbat de 34 de ani care a facut in repetate randuri salutul nazist in timpul protestele din orasul Chemnitz, informeaza BBC. Cu o.

Amenda uriasa pentru soferii care au asa ceva in masina

Soferii care obisnuiesc sa circule cu masini care au lipite pe geamuri, fie ele geamuri laterale, parbriz sau luneta, diverse accesorii, iar acestea reduc, prin numar sau dimensiuni, vizibilitatea conducatorului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )