Libnet.ro
UNICEF

08:15

Utilizatorii din Romania pot de acum cumpara carti electronice de pe magazinul Google Play

Hotnews Hotnews,
 Utilizatorii din Romania pot de acum cumpara carti electronice de pe magazinul Google Play

Incepand din aceasta saptamana, sectiunea de carti electronice este disponibila in Google Play si pentru utilizatorii din Romania. Doritorii pot previzualiza carti de la editurile care au semnat parteneriate cu Google, iar apoi le pot achizitiona din magazinul online Play. Cele mai ieftine carti costa sub 7 lei, dar exista si unele de peste 80 de lei. Majoritatea covarsitoare a cartilor sunt in engleza. continuă pe Hotnews

Cum sa vizitezi virtual cele mai frumoase locuri din Romania - Lista extinsa cu atractiile turistice puse de Google pe Street View

Google a extins masiv Street View in ultimele luni, prima oara in aprilie si a doua oara in iunie, astfel ca acum sunt panorame cu aproape toate drumurile din Romania, dar sunt incluse si locuri unde masinile nu au putut ajunge. Cu un triciclu propulsat de forta umana, Google a fotografiat piete, parcuri, curti de caswtele sau de cetati sasesti, dar si muzee in aer liber si chiar stadioane. In articol poti gasi o lista cu peste 30 de locuri frumoase si link-uri care iti permit sa le explorezi.

Iar ne facem de ras! Francezii se plang de invazia hotilor de buzunare veniti din Romania

Francezii se plang de invazia hotilor de buzunare veniti din Romania si Bulgaria. intr-un articol de opt pagini dintr-o revista frantuzeasca, se vorbeste despre imigrantii de etnie roma veniti din tara.

Victor Ponta, despre investitorii straini: Daca citesc presa romana, probabil ca ar fugi din Romania

Premierul Victor Ponta sustine ca toti sefii marilor institutii financiare, FMI, Banca Mondiala, BEI, BERD, au fost la Bucuresti de la inceputul anului si au dat un mesaj de credibilitate si de soliditate a Romaniei, de potential de dezvoltare. Ponta mai spune ca acesta este mesajul pe care doresc investitorii sa-l auda, ca altfel, daca citesc presa romana, probabil ca ar fugi din Romania.

Radu Banciu: N-au vrut popii sa-l elibereze pentru o zi pe Gigi Becali, desi el e Dumnezeul bisericilor din Romania

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, joi seara, in emisiunea Lumea lui Banciu de pe B1 TV, cum l-au sabotat preotii romani pe Gigi Becali, Dumnezeul bisericilor din Romania, prin neacordarea avizului necesar ins.

Oana Zavoranu, alaturi de Madalina Ghenea si Catrinel Menghia in topul celor mai frumoase femei din Romania!

Oana Zavoranu a dezvaluit cu mandrie faptul ca un important site american destinat barbatilor a inclus-o in topul celor mai frumoase femei din Romania, alaturi de alte cateva nume precum Madalina Ghenea, Catrinel Menghia sau Monica Barladeanu. Continue reading .

Maria Grapini va participa la lansarea Cartei Albe a IMM-urilor din Romania

Ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri si Turism, Maria Grapini, va participa joi, la lansarea in limba romana a Cartei Albe a IMM-urilor din Romania, editia a XI-a, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Afacerile principalelor companii media din Romania in 2012. Pierderi pentru majoritatea jucatorilor. Antena 3 - singura televiziune mare care a inregistrat profit

Cele mai multe institutii media din Romania au inregistrat pierderi in 2012, potrivit datelor publicate de Ministerul Finantelor. Foarte putine astfel de companii au inregistrat profit semnificativ, cateva au avut profit net de cateva zeci de mii de euro, in timp ce pierderile pe care le raporteaza majoritatea se ridica la sute de mii, milioane sau zeci de milioane de euro. Printre putinele companii care figureaza cu profit se numara Antena 3, Mediafax Group, Convergent Media GSP), Media Camina Radio Zu).

Aradenii vand apa din Mures Ungariei. Cum s-a ajuns in aceasta situatie si cat platesc ungurii pentru apa din Romania

Aradenii vand apa pentru irigatii Ungariei, in conditiile in care culturile din judet se usuca pe camp. Vecinii platesc pentru apa din Romania in jur de 70. 000 de euro pe an. Pe de o parte, reprezentantii.

Cel mai controversat castel din Romania, in atentia strainilor. Vanatorii de fantome au venit sa ii afle misterele

Vanatorii de fantome au invadat Castelul Corvinilor. Echipa celei mai urmarite emisiuni de la Travel Channel, Ghost Adventure, a venit in Romania sa caute activitate paranormala in castelul din.

Business Report: KazMunaiGaz, in vizita la Oltchim; Pleaca miliarde de euro din bancile din Romania; Cu ce garanteaza firmele de asigurare plata daunelor?; Un gigant european va construi, in Baragan, o ferma eoliana de sute de milioane de euro

Atentie, proprietari: din 20 iulie, casele nu se vor mai putea vinde sau inchiria fara certificatul energetic. Din 20 iulie, contractul de vanzare-cumparare si chiar cel de inchiriere va putea fi anulat daca locuinta nu este auditata din punct de vedere energetic. Interviu cu ambasadorul Olandei la Bucuresti, Matthijs van Bonzel: Ca sa atragi investitii, ai nevoie de management profesionist, nu politic. Matthijs van Bonzel, ambasadorul Olandei la Bucuresti, vorbeste despre mediul de afaceri din Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )