Libnet.ro
UNICEF

21:00

Uzina Dacia, complet blocata dupa cel mai mare atac cibernetic din istorie. Mii de angajati, trimisi acasa

Antena3 Antena3,
Uzina Dacia, complet blocata dupa cel mai mare atac cibernetic din istorie. Mii de angajati, trimisi acasa

Atac cibernetic la uzina Dacia din Mioveni. Activitatea a fost oprita, iar angajatii din schimbul intai au fost trimisi acasa din cauza unor probleme la sistemul informatic. Uzina Dacia, blocata. continuă pe Antena3

Guvernul Orban devine cel mai mare client de reclama din Ungaria, partidul lui Orban vrea sa mareasca taxa de publicitate aplicata media

Guvernul de la Budapesta a cheltuit, anul trecut, cu 80% mai multi bani pe publicitate decat in 2015, devenind cel mai mare client de reclama din Ungaria, potrivit Budapest Beacon. Sursa citata descrie o piata a presei si publicitatii complet data peste cap si noteaza, separat, ca partidul de guvernamant vrea o crestere a taxei pe publicitate aplicata furnizorilor de continut, taxa impovaratoare chiar si la nivelul actual.

Cel mai mare laser cu raze X din lume este gata de lucru

Cel mai mare laser cu raze X din lume este aproape gata de functionare, dupa multi ani de proiectare si dezvoltare. Acceleratoarele de particule pot sa lucreze cu tot felul de particule, protoni, electroni si chiar nuclee intregi, iar acestora li se va alatura si un accelerator linear de fotoni. Deutsches Elektronen-Synchrotron, sau DESY, este [].

Ford Trucks deschide la Bucuresti cel mai mare sediu al sau din Europa

Ford Trucks, companie care a intrat pe piata locala in luna decembrie a anului trecut, printr-un parteneriat cu Cefin Trucks, a inaugurat ieri, in mod oficial, sediul sau din Romania, care este cel mai mare birou pe care compania il detine in Europa.

Tot ce trebuie sa stii despre cel mai mare atac cibernetic din istorie. WannaCry, programul care afecteaza si Romania

Aproximativ 100 de tari din intreaga lume sunt afectate de un program malitios denumit Wanna Cry. Romania se afla printre tarile care au fost atacate. Uzina Dacia Mioveni este blocata, SRI a confirmat atacul. Cum se manifesta atacul si ce se poate face?.

Cum va arata cel mai mare poligon de testare a masinilor autonome. E cat un oras mic

Odata cu revolutia masinilor autonome din ce in ce mai multi giganti tech vor sa tina pasul si sa nu riste sa piarda acest tren. insa nu se pot realiza prea multe, de fapt, fara implicarea guvernului. Astfel ca in Coreea de Sud urmeaza sa rasaracel mai mare poligon de testare din lume pentru autoturismele [].

Opera Nights, cel mai mare festival de opera in aer liber, nu va mai avea loc. CJ Hunedoara a decis retragea finantarii

Cel mai mare festival de opera in aer liber din tara nu va mai avea loc in acest an, dupa ce conducerea Consiliului Judetean Hunedoara a anuntat ca nu va mai finanta evenimentul, la numai doua saptamani dupa ce alocase 150. 000 de lei pentru organizarea lui.

Cel mai mare atac ransomware din istorie: ce masuri ia Microsoft si ce poti face tu

Un atac de tip ransomware extrem de sever a avut loc destul de recent, luand prin surprindere zeci de mii de utilizatori de computere. Atacul s-a raspandit rapid incepand de vineri si a ajuns pe mai bine de 100. 000de calculatoare din peste 100 de tari, din intreaga lume. Totul s-a petrecut in doar cateva ore [].

Acum are loc cel mai mare atac cibernetic din istorie: povestea Ucenicului Vrajitor. Update 2017

Este in curs de desfasurare cel mai mare atac cibernetic din istorie care afecteza cel putin 99 de tari din intreaga lume, acum fiind infectate peste 60. 000 de computere.

Cel mai mare regret pe care poate sa il aiba un miliardar

Warren Buffet, CEO-ul Berkshire Hathaway, regreta ca nu a investit in Google, dezvaluindu-le actionarilor ca, in viziunea sa, a fost cea mai proasta alegere, scrie Business Magazin. intr-un.

Cel mai mare festival de zmeie din Estul Europei se pregateste la Timisoara

Scripta Volant va aduna la Timisoara, la Universitatea Agricola, pasionatii de zmeie din Romania, Germania, Austria, Indonezia, Ungaria si Turcia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )